Rețele de socializare

În căutare

Atenție! Bărbatul care apare în imagini este căutat de 5 zile după ce a plecat de acasă fără să anunțe pe cineva

Căutat de cinci zile. Bărbatul care apare în imagini a plecat de acasă fără să anunțe pe cineva și până în prezent este de negăsit.

Publicat

Acesta are vârsta de 73 de ani și locuiește în orașul Ialoveni. După ce toate încercările de a-l găsi cu propriile forțe au eșuat, rudele acestuia s-au adresat la poliție după ajutor. Acestea au declarat că bărbatul s-a dus de acasă în data de 4 octombrie, iar din acea zi  nu a  mai dat niciun semn de viață.

Acesta are înălțimea de 1.70m, corpolența slabă și părul cărunt. În ziua dispariției, el purta trening și era încălțat în șlapi.

În context, poliția roagă persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla să anunțe imediat autoritățile la numerele de telefon 112 sau 068 244 443.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

 


În căutare

O fetiță de 12 ani din Chișinău a dispărut fără urmă. Ultima dată a fost văzută urcând într-un troleibuz alături de un băiat

Strigăt disperat de ajutor. Familia și rudele unei copile de 12 ani din capitală caută fata din imagini care a dispărut în după-amiaza de 15 octombrie.

Publicat

La adresa redacției noastre s-a adresat nana de botez a copilei, care ne-a relatat că minora, pe nume Laura Arman, are 12 ani și locuiește în sectorul  Botanica. Ea a fost văzută ultima dată pe 15 octombrie, în jurul orei 15:00, pe strada Decebal 22/1, vizavi de Taxi Blues Cafe, urcând în troleibuzul 4, în direcția străzii Hristo Botev.

Conform martorilor, ea era însoțită de un tânăr de aproximativ 18 ani, cu o înălțime de 1,80 m, păr brunet și ochi căprui, având un iPhone alb.


Laura are 1,67 m înălțime, păr negru și ochi căprui. La momentul dispariției, purta blugi gri, o geacă jeans albastru deschis, ghete albe și avea un ghiozdan de școală. Fata a plecat de la școală în jurul orei 14:10, după ce a vorbit cu mama ei, care i-a spus să se îndrepte spre casă.

Cei care dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să contacteze la 112 sau 069 522 443.

 


Citește mai departe

În căutare

A dispărut în drum spre școală. poliția din Anenii Noi, pe alertă după ce un băiat de 10 ani a dispărut

Alertă în raionul Anenii Noi. Un băiețel de 10 ani este căutat de polițiști, voluntari, vânători, dar și de rudele disperate ale acestuia, după ce în dimineața de 09 octombrie, copilul s-a pornit la școală și nu a mai ajuns.

Publicat

Potrivit oamenilor legii.  Băiatul locuiește în satul Nicolaevca, iar la prima oră a pornit spre instituția de învățământ unde își face studiile, dar nu a mai ajuns la stația de autobuz, aflată la aproximativ un kilometru de casă.

Operațiunea de căutare a copilului se desfășoară și în aceste clipe, oamenii legii și cei care le-au sărit în ajutor fiind divizați în grupe, pentru a putea verifica zonele și perimetrele din apropierea localității, însă până în prezent, băiatul este de negăsit.

Minorul are înălțimea de 1.40m, corpolența medie și părul șaten.


În ziua dispariției, el purta un hanorac negru cu glugă și pantaloni negri de tip sport, iar în picioare avea adidași tot de culoare neagră.

În context, Poliția roagă cetățenii, în cazul în care dețin informații ce ar contribui la localizarea copilului, să apeleze de urgență la numerele de telefon 112 sau 060 301 899. 

Orice detaliu contează.


Citește mai departe

În căutare

UPDATE: Bărbatul căutat de zeci de polițiști, pompieri, dar și voluntari, după ce s-ar fi dus la cules ciuperci, găsit viu și nevătămat

Operațiune finalizată cu succes! Bărbatul în vârstă de 68 de ani, căutat de zeci de polițiști, pompieri, dar și voluntari, după ce s-ar fi dus la cules ciuperci în pădurea din preajma satului Rîșcova, raionul Criulenia fost găsit viu și nevătămat.

Publicat

Informația a fost confirmată de către rudele bărbatului, dare ne-au spus că acesta a fost găsit de un alt bărbat, care, la fel, s-a dus să culeagă ciuperci!

Amintim că bărbatul s-ar fi dus în seara de 01 octombrie, în jurul orei 19.00 la cules ciuperci în pădurea din preajma satului Rîșcova, raionul Criuleni. După câteva ore, văzând că bărbatul nu se întoarce, rudele au început să-l apeleze încontinuu la telefon, însă acesta nu a răspuns.

Prin urmare, cei apropiați s-au adresat la poliție, care, de comun cu pompierii și cu zeci de săteni au creat grupuri de căutare și au cutreierat pădurea ore la rând, până în după-amiaza de 02 octombrie. Din fericire, bărbatul a fost depistat viu și nevătămat.


Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că s-a rătăcit, iar în tot acest timp ar fi încercat să găsească drumul spre casă.


Citește mai departe

topul săptămânii