Rețele de socializare

Moldova

Grav accident în orașul Durlești: Momentul în care un autoturism se răstoarnă după ce a lovit cu putere un alt automobil

Un grav accident rutier a avut loc în seara de 11 iunie, în orașul Durlești din municipiul Chișinău. Un autoturism s-a răsturnat după ce a lovit cu putere un alt automobil.

Publicat

Două persoane au ajuns pe patul de spital. Totul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu, în jurul orei 23.30, iar momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se poate observa cum un șofer, ce intenționa să vireze la stânga a oprit pe bandă pentru a ceda trecerea celor ce veneau din sens opus, când, la un moment dat, un microbuz marfar, ce venea cu viteză din spate, nu a reușit să încetinească, și a lovit în plin automobilul din fața sa. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în mijlocul drumului.

Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că în urma impactului, șoferul mașinii ce intenționa să vireze la stânga, dar și pasagerul din acel automobil au suferit diverse răni și traumatisme și au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.


Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului, iar dacă va fi găsit vinovat, șoferul microbuzului marfar va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victime.


Advertisement

Moldova

Accident grav în municipiul Chișinău: O femeie de 66 de ani a decedat după ce o mașină a dat peste ea

Astăzi, în jurul orei 10:15, Poliția a fost sesizată despre producerea unui #accident rutier cu tamponare de pieton, în satul Frumușica din municipiul Chișinău.

Publicat

Astăzi, în jurul orei 10:15, Poliția a fost sesizată despre producerea unui #accident rutier cu tamponare de pieton, în satul Frumușica din municipiul Chișinău.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 33 de ani, conducând o Dacia Logan, în afara trecerii pietonale, a tamponat o femeie de 66 de ani, care, preliminar traversa carosabilul neregulamentar.

În urma accidentului rutier victima a fost transportată la spital, iar în urma traumatismelor primite a decedat.


Supus testului alcoolscopic s-a constatat că șoferul nu se afla în stare de ebrietate.

Pe cazul a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport soldat cu decesul unei persoane.


Citește mai departe

Moldova

Accident violent în apropiere de Orhei: Cinci persoane, dintre care trei copii, au ajuns la spital cu diverse traumatisme

Cinci persoane, dintre care trei copii au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat la Orhei. Accidentul rutier s-a produs în prima parte a zilei de 18 iunie, pe traseul național Chișinău-Orhei-Bălți.

Publicat

Totul s-a întâmplat, după ce un șofer de 26 de ani nu ar fi păstrat distanța față de mașina din față și nu ar fi frânat la timp, astfel că a tamponat cu putere din spate automobilul care se deplasa pe aceeași bandă de circulație.

În urma impactului, ambele automobile au fost proiectate în șanțul de pe marginea drumului, iar persoanele aflate în interiorul automobilelor au suferit multiple traumatisme. Este vorba despre șoferul mașinii care circula regulamentar, în vârstă de 51 de ani, o pasageră din automobilul care ar fi provocat accidentul, dar și trei copii. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

Șoferul în vârstă de 26 de ani a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatul a demonstrat că acesta nu era băut în momentul impactului. Celălalt șofer, ajuns pe patul de spital, urmează a fi supus testelor de sânge în continuare. Oamenii legii continuă cercetările pe marginea acestui caz.



Citește mai departe

Moldova

A luat pe capotă un angajat al Serviciului Fiscal: Poliția vine cu explicații în privința imaginilor cu un bărbat adus în judecată

O secvență video filmată în sediul unei judecătorii a stârnit un adevărat val de critici în mediul online. În imagini apare un bărbat ce cu greu se deplasa spre sala de ședință, iar autorul filmulețului susține că starea lui ar fi din cauza comportamentului polițiștilor.

Publicat

În replică, imediat după ce imaginile au devenit virale Poliția a venit cu explicații. Bărbatul vizat are 43 de ani și este cercetat într-un dosar penal pentru “Ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere”.

Asta după ce în data de 22 aprilie, fiind supus unei verificări a documentelor de proveniență și însoțire a mărfurilor, acesta ar fi manifestat un comportament violent în raport cu un angajat al Serviciului Fiscal de Stat, după care a pornit mașina și l-a luat pe capotă, ceea ce a creat un pericol iminent pentru viața și sănătatea persoanei. Respectivul caz a avut loc pe str. Calea Basarabiei din capitală, victima suportând mai multe traumatisme.

În prezent, suspectul se află în arest preventiv, măsura fiindu-i prelungită cu 20 de zile. Oamenii legii menționează că starea de sănătate a bărbatului este afectată de greva foamei, pe care acesta a declarat-o, fiind nemulțumit de măsura aplicată.


Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind vizat în mai multe cazuri în care a manifestat un comportament agresiv față de angajații statului. Cercetările pe caz continuă.


Citește mai departe

topul săptămânii