Rețele de socializare

Moldova

Crimă șocantă în raionul Căușeni: Un tânăr ar fi ucis-o pe mama fostei sale iubite, iar pe ex-concubină a băgat-o în spital

Tragedie fără margini în raionul Căușeni. O femeie de 55 de ani a murit în circumstanțe groaznice, iar fiica ei de 34 de ani se află în stare critică la spital, după ce în casa acestora ar fi dat buzna un tânăr de 22 de ani și le-ar fi atacat.

Publicat

Incidentul dramatic s-a produs în noaptea de 1 iunie, în localitatea Copanca. Potrivit ofițerului de presă de la IP Căușeni, Mariana Didenco, individul, care ar fi fostul iubit al tinerei de 34 de ani, s-ar fi echipat cu un costum medical, cu mască și ar fi intrat abuziv în casă, unde ar fi înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit  pe femeia de 55 de ani.

Acesta ar fi bătut-o cu cruzime și pe tânără, după care ar fi amenințat-o cu cuțitul. În timpul altercațiilor, una dintre femei ar fi reușit să sune la numărul de urgență 112 și să alerteze poliția despre ce se întâmplă.

După ce s-ar fi răfuit, tânărul ar fi incendiat locuința și ar fi fugit de la fața locului, până la sosirea echipelor de intervenție.


Între timp, din cauza traumatismelor primite femeia de 55 de ani a decedat la fața locului, iar fiica acesteia a fost transportată de urgență la spital pentru ajutor specializat.

La scurt timp, oamenii legii au reținut și suspectul, care este originar din aceeași localitate. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiată o cauză penală pentru  omor.

echipa.md

 


 

 

 


Moldova

Briceni: Pasagerii au sunat la 112 să anunțe că șoferul microbuzului de rută cu care circulă este beat criță

Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat, pe traseu, în stare de ebrietate avansată la volan.

Publicat

Acesta a fost stopat și documentat, ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni din raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat 112 anunțând starea în care se afla șoferul.

După ce a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, bărbatul de 59 de ani a fost testat alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,39 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pasagerii au fost preluați de un alt mijloc de transport.


Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința pedepsei.

Reiterăm, pentru a preveni o tragedie, dacă observați la volan pe cineva sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise anunțați imediat Poliția.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr de 26 de ani a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. În ce stare se află victima

Un tânăr de 26 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. Incidentul nefast s-a produs în data de 23 iunie, în localitatea Saharna.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, tânărul cobora de pe o stâncă de pe teritoriul Mănăstirii din localitate și se îndrepta spre ieșire, când din neatenție a alunecat și a căzut în gol.

Totul s-a petrecut sub privirile a mai multor martori, care speriați fiind, au sunat imediat la Serviciul Unic 112.

Imediat la fața locului au intervenit polițiștii, dar și o echipă de medici care au preluat tânărul și l-au transportat de urgență la spitalul din Rezina.


Ulterior, el a fost transferat la instituția medicală din orașul Rîbnița, întrucât este originar din acea localitate.

În prezent, medicii califică starea acestuia drept gravă, dar stabilă.

La momentul actual, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele în care a căzut tânărul.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 23 iunie, în timp ce victima juca fotbal cu alți bărbați pe stadionul din satul Ciulucani. Preliminar, potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Telenești, Elena Băetrău, bărbatul s-ar fi  agățat cu mâinile de bara orizontală a porții terenului și ar fi pierdut echilibrul.

Victima a căzut la pământ, iar peste ea a căzut și poarta metalică, lovind bărbatul în regiunea capului. Din nefericire, el a decedat imediat după cele întâmplate, iar medicii veniți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

În prezent, se efectuează investigații pentru a clarifica toate detaliile legate de incident și pentru a determina dacă există vreo neglijență din partea autorităților competente.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii