Rețele de socializare

Moldova

Gelozie criminală: O tânără de 21 de ani ar fi fost omorâtă cu sânge rece de către iubitul ei

Caz strigător la cer. O tânără de 21 de ani ar fi fost omorâtă cu sânge rece de către iubitul ei.

Publicat

Totul a avut încă în data de 19 mai, despre caz s-a aflat însă abia acum, după un anunț făcut pe rețelele sociale. Deși nu este specificat cum anume a fost comisă scrima, autorul postării scrie că fata a murit în chinuri groaznice.

Potrivit informațiilor preliminare, oferite de poliție, victima se afla cu iubitul ei într-un apartament din sectorul  Rîșcani al capitalei. Între ei s-ar fi iscat o ceartă, iar într-un moment de furie, bănuitul ar fi omorât-o. Când și-a dat seama ce a făcut, tânărul, în vârstă de 28 de ani s-a predat singur poliției.

În prezent, acesta este reținut. O cauză preliminară a scandalului iscat între cei doi ar fi gelozia, mai spun oamenii legii.


În data de 22 mai, tânăra de 21 de ani a fost petrecută pe ultimul drum.


Moldova

Tragedie fără margini, la Vatra. Un copil s-ar fi înecat în lacul Ghidighici

S-a dus la scăldat, dar nu s-a mai întors acasă. Este vorba despre un copil care s-a înecat în amiaza zilei în lacul Ghidighici, orășelul Vatra, din municipiul Chișinău

Publicat

Potrivit surselor PulsMedia.MD, o persoană a telefonat la Serviciul Unic de Urgență 112, în jurul orei 13:10, și a comunicat că un copil a intrat în apele lacului susmenționat, dar nu a mai ieșit la suprafață.

Victima se presupune că ar fi un copil în vârstă de 12 ani, cadavrul căruia a fost scos din apă de către salvatorii solicitați la fața locului.

Aici este de amintit că acesta este cel de-al 15 caz de înec, de la începutul lunii iunie curent, pe întreg teritoriul R.Moldova.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Noi detalii de la accidentul matinal, cu implicarea unei mașini de poliție. Un inspector de patrulare, la un pas de a fi strivit între vehicule

Accident mai rar întâlnit pe străzile din capitală. Trei mașini au fost avariate, după ce un șofer a intrat cu viteză într-o mașină a poliției, care staționa pe dreapta. Unul dintre oamenii legii a fost la un pas de a fi strivit între vehicule

Publicat

Totul s-a întâmplat în dimineața de 26 iunie, pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica. Inspectorii de patrulare ar fi tras pe dreapta un automobil și în timp ce documentau șoferul, o altă mașină a lovit cu putere în spate automobilul poliției, care a intrat la rândul lui în prima mașină.

Mai mult, potrivit martorilor în momentul accidentului unul dintre polițiști ar fi fost la un pas de a fi strivit între mașini, dar ar fi fost salvat de către colegul său.

De asemenea, în presă au apărut informații conform cărora, șoferul care ar fi provocat accidentul ar fi pierdut controlul volanului după ce s-ar fi aplecat să ridice un laptop căzut de pe bancheta din spate.


Din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime, doar mașinile fiind avariate. Ulterior, automobilele au fost ridicate de la fața locului, iar investigațiile pe caz continuă.


Citește mai departe

Moldova

Accident grav în nordul țării: Trei persoane au ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc în orașul Biruința din raionul Sîngerei, în urma căruia trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicat

Conform primelor informații oferite de către ofițerul de presă de la IP Sîngerei, Svetlana Talpă, accidentul s-a produs când o femeie de 47 de ani, aflată la volanul unui automobil Volkswagen, nu ar fi acordat prioritate de trecere, intrând astfel în coliziune cu un alt autovehicul, un Renault, condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani.

În Renault se aflau trei pasageri: două femei de 40 și 69 de ani și un bărbat de 74 de ani. Toți cei trei pasageri din Renault au fost răniți în urma impactului și au necesitat transportarea de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Testele cu alcoolscopul efectuate ambilor șoferi au indicat rezultate negative, eliminând suspiciunea de conducere sub influența alcoolului.


Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele în care s-a produs accidentul, pentru a stabili toate detaliile acestui incident grav.


Citește mai departe

topul săptămânii