Rețele de socializare

Moldova

Tragedie în capitală. Un bărbat de 50 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 10

Un bărbat de 50 de ani a decedat după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica al capitalei.

Publicat

Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din Chișinău, Natalia Stati, tragedia a avut loc în după amiaza zilei de 16 aprilie, pe strada Sarmizegetusa, scrie Deschide.MD.

La fața locului a intervenit un echipaj al Poliției și medicul legist. Oamenii legii au stabilit că victima s-a aruncat în gol, însă deocamdată nu se cunoaște motivul ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

În urma examinării cadavrului, semne de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.


Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Moldova

Și-ar fi snopit iubita în bătăi: Un cetățean străin, reținut pe urme fierbinți de poliția din Hîncești

Și-ar fi snopit iubita în bătăi după care a fugit de la fața locului. Un cetățean străin în vârstă de 28 de ani a fost reținut de polițiștii din Hîncești, fiind bănuit de violență în familie.

Publicat

Potrivit forțelor de ordine, totul s-ar fi întâmplat în satul Buțeni, acolo unde victima și suspectul locuiau împreună.

Cei doi s-ar fi luat ceartă, iar tânărul ar fi lovit-o de mai multe ori pe concubina sa, cauzându-i leziuni. Când și-a dat seama ce a făcut, el a urcat în mașină și a fugit de la locul faptei.

Victima însă s-a adresat la poliție, iar după o serie de măsuri speciale, bănuitul a fost localizat și reținut.


În prezent, el se află în arest preventiv pe un termen de 20 de zile, iar în privința acestuia a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie.


Citește mai departe

Moldova

La 16 ani, membru al unei rețele de trafic de droguri. Polițiștii au găsit la el narcotice de 1.000.000 de lei

Un adolescent de 16 ani din nordul Republicii Moldova a fost reținut în Chișinău pentru trafic de droguri.

Publicat

Acesta a fost prins în flagrant cu un 1 kg de hașiș, pregătit pentru distribuție. Potrivit autorităților, minorul opera în cadrul unei rețele de trafic de droguri care plasa substanțe interzise în ascunzișuri pentru distribuție ulterioară.

Rolul lui era de a distribui narcotice în cantități angro, care ulterior erau preluate de alți curieri care le vindeau cu amănuntul. Mai exact, odată la 10 zile minorul venea la Chișinău pentru a prelua narcoticele de la mai-marii grupului, pe care le distribuia ulterior în diverse regiuni ale țării. Oamenii legii au percheziționat apartamentul închiriat de către băiat la indicația liderului grupului, iar acolo au depistat un adevărat arsenal de substanțe interzise, inclusiv marijuana și droguri sintetice, cum ar fi PVP și mefedronă.

De asemenea, au fost ridicate și echipamente de cântărire, dar și pachete pentru depozitare.


Potrivit estimărilor, valoarea totală a drogurilor pe piața neagră este de peste 1.000.000 de lei. După reținere, minorul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile în timp ce investigațiile continuă pentru identificarea altor membri ai grupului infracțional.

 


Citește mai departe

Moldova

„-Ai băut azi? – Nu, ieri! ”. Un tânăr de 23 de ani a fost prins beat criță la ghidonul motocicletei

Transformat din motociclist în pieton. Un tânăr de 23 de ani nu va mai avea dreptul să ghideze calul său de fier după ce a fost prins beat criță.

Publicat

Oamenii legii au stopat motociclistul pe una din străzile satului Hagimus din raionul Căușeni, după ce l-au observat deplasându-se haotic. Întrebat dacă a consumat alcool, tânărul a răspuns că a băut cu o zi mai devreme.

Rezultatul testului a arătat o concentrație ce depășește de 8 ori norma maximă admisă de lege. Prin urmare, la fața locului a intervenit și serviciul de evacuare, iar motocicleta tânărului a fost dusă la o parcare specială.

Totodată, pe numele său a fost pornit dosar pentru condusul unității de transport în stare de ebrietate avansată, iar dacă va fi găsit vinovat, îi va fi anulat permisul de conducere.


 


Citește mai departe

topul săptămânii