Rețele de socializare

Moldova

Prinși cu droguri în buzunare: Un chișinăuian și iubita lui riscă să ajungă după gratii

Ar fi plasat droguri în cantități deosebit de mari în ascunzișuri, dar au fost prinși și riscă ani grei după gratii. Un bărbat de 34 de ani și iubita lui de 26 de ani din Chișinău au fost reținuți și sunt suspectați că ar activa în calitate de curieri de substanțe narcotice prin intermediul aplicației Telegram.

Publicat

Cei doi suspecți ar fi primit coordonatele unde erau plasate droguri în cantități de câte mari, de câte 1-2 kilograme, iar după ce le ridicau, bănuiții le-ar fi ambalat în doze mai mici pentru magazinele online, dar și pentru consumatorii finali.

Ulterior, cei doi curieri ar fi distribuit substanțele în locuri ascunse pe teritoriul municipiului Chișinău.
Astfel, suspecții au fost reținuți în flagrant în timp ce ascundeau narcotice pe teritoriul unui cartier privat. Asupra femeii polițiștii au găsit 70 de grame de droguri sintetice de tip PVP, valorate pe piața neagră la circa 42 de mii de lei.

Tânăra a fost reținută pentru 72 de ore, iar concubinul acesteia este cercetat în stare de libertate.


Pe numele celor doi a fost pornită o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare în proporţii deosebit de mari, iar conform legislaţiei în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă pușcărie de la 7 la 15 ani.


Moldova

Briceni: Pasagerii au sunat la 112 să anunțe că șoferul microbuzului de rută cu care circulă este beat criță

Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat, pe traseu, în stare de ebrietate avansată la volan.

Publicat

Acesta a fost stopat și documentat, ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni din raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat 112 anunțând starea în care se afla șoferul.

După ce a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, bărbatul de 59 de ani a fost testat alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,39 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pasagerii au fost preluați de un alt mijloc de transport.


Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința pedepsei.

Reiterăm, pentru a preveni o tragedie, dacă observați la volan pe cineva sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise anunțați imediat Poliția.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr de 26 de ani a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. În ce stare se află victima

Un tânăr de 26 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. Incidentul nefast s-a produs în data de 23 iunie, în localitatea Saharna.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, tânărul cobora de pe o stâncă de pe teritoriul Mănăstirii din localitate și se îndrepta spre ieșire, când din neatenție a alunecat și a căzut în gol.

Totul s-a petrecut sub privirile a mai multor martori, care speriați fiind, au sunat imediat la Serviciul Unic 112.

Imediat la fața locului au intervenit polițiștii, dar și o echipă de medici care au preluat tânărul și l-au transportat de urgență la spitalul din Rezina.


Ulterior, el a fost transferat la instituția medicală din orașul Rîbnița, întrucât este originar din acea localitate.

În prezent, medicii califică starea acestuia drept gravă, dar stabilă.

La momentul actual, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele în care a căzut tânărul.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 23 iunie, în timp ce victima juca fotbal cu alți bărbați pe stadionul din satul Ciulucani. Preliminar, potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Telenești, Elena Băetrău, bărbatul s-ar fi  agățat cu mâinile de bara orizontală a porții terenului și ar fi pierdut echilibrul.

Victima a căzut la pământ, iar peste ea a căzut și poarta metalică, lovind bărbatul în regiunea capului. Din nefericire, el a decedat imediat după cele întâmplate, iar medicii veniți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

În prezent, se efectuează investigații pentru a clarifica toate detaliile legate de incident și pentru a determina dacă există vreo neglijență din partea autorităților competente.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii