Rețele de socializare

Moldova

Bătaie în plină stradă, în sectorul Botanica al capitalei: Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital

Bătaie crâncenă între un grup de tineri, în capitală. În urma încăierării, un tânăr de 20 ani a ajuns la spital. Totul a avut loc în data de 01 martie, imaginile de la fața locului au apărut însă 4 zile mai târziu. În secvența video se poate observa cum mai întâi se iau la bătaie două fete, după care, numărul celor implicați crește considerabil.

Publicat

Contactat pentru a oferi mai multe detalii, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că bătaia a avut loc pe bulevardul Traian din sectorul Botanica, iar oamenii legii au fost sesizați despre caz abia pe data de 4 martie, de către un tânăr de 20 de ani.

Acesta a declarat că se plimba cu un prieten de-al său, când de ei s-au apropiat două fete necunoscute. Din motive necunoscute, acestea au început să îi înjure, ceea ce a dus la iscarea unui conflict verbal. Când spiritele s-au calmat, toți s-au dus în direcții diferite. Ulterior, cei doi amici ar fi fost ajunși din urmă de cele două fete, însoțite de încă câțiva indivizi, care i-au luat la bătaie pe cei doi amici, ambii de câte 20 de ani.

În urma altercațiilor unul din tinerii bătuți a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent, oamenii legii întreprind toate măsurile necesare pentru a identifica toate persoanele implicate în conflict. De asemenea, urmează să fie stabilită gravitatea leziunilor corporale cu care s-au ales victimele.Moldova

Briceni: Pasagerii au sunat la 112 să anunțe că șoferul microbuzului de rută cu care circulă este beat criță

Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat, pe traseu, în stare de ebrietate avansată la volan.

Publicat

Acesta a fost stopat și documentat, ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni din raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat 112 anunțând starea în care se afla șoferul.

După ce a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, bărbatul de 59 de ani a fost testat alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,39 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pasagerii au fost preluați de un alt mijloc de transport.


Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința pedepsei.

Reiterăm, pentru a preveni o tragedie, dacă observați la volan pe cineva sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise anunțați imediat Poliția.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr de 26 de ani a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. În ce stare se află victima

Un tânăr de 26 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. Incidentul nefast s-a produs în data de 23 iunie, în localitatea Saharna.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, tânărul cobora de pe o stâncă de pe teritoriul Mănăstirii din localitate și se îndrepta spre ieșire, când din neatenție a alunecat și a căzut în gol.

Totul s-a petrecut sub privirile a mai multor martori, care speriați fiind, au sunat imediat la Serviciul Unic 112.

Imediat la fața locului au intervenit polițiștii, dar și o echipă de medici care au preluat tânărul și l-au transportat de urgență la spitalul din Rezina.


Ulterior, el a fost transferat la instituția medicală din orașul Rîbnița, întrucât este originar din acea localitate.

În prezent, medicii califică starea acestuia drept gravă, dar stabilă.

La momentul actual, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele în care a căzut tânărul.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 23 iunie, în timp ce victima juca fotbal cu alți bărbați pe stadionul din satul Ciulucani. Preliminar, potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Telenești, Elena Băetrău, bărbatul s-ar fi  agățat cu mâinile de bara orizontală a porții terenului și ar fi pierdut echilibrul.

Victima a căzut la pământ, iar peste ea a căzut și poarta metalică, lovind bărbatul în regiunea capului. Din nefericire, el a decedat imediat după cele întâmplate, iar medicii veniți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

În prezent, se efectuează investigații pentru a clarifica toate detaliile legate de incident și pentru a determina dacă există vreo neglijență din partea autorităților competente.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii