Rețele de socializare

Moldova

Vindeau droguri prin „Telegram”. Narcotice și zeci de mii de lei, ridicate de la doi chișinăuieni

Făceau bani din vânzarea drogurilor. Doi chișinăuieni, de 27 și, respectiv, 31 de ani au fost reținuți de polițiști și procurori, fiind bănuiți de realizarea narcoticelor prin intermediul aplicației ,,Telegram”.

Publicat

Înainte de a fi reținuți, oamenii legii i-au urmărit o perioadă, timp în care au acumulat dovezi ce ar demonstra implicarea celor doi în schemă. Astfel, în cadrul cercetărilor s-a aflat că cei doi primeau coordonatele unde alți membri ai grupului ascundeau drogurile, în cantități de câte unu-două kilograme, le preluau, le divizau în doze mai mici, după care le distribuiau consumatorilor finali în locuri.

Unul dintre suspecți a fost prins în flagrant, când plasa narcotice în ascunzișuri. El avea asupra sa 20 de pachețele cu Mefedronă.

Ulterior, s-a reușit și reținerea celui de-al doilea suspect. Acasă, dar și în mașina acestuia au fost depistate și ridicate mai multe pachețele cu hașiș și cocaină, dar și circa 1000 de pachețele de tip zip-lock, benzi adezive și un cântar electronic de înaltă precizie.


De asemenea au fost ridicate și sumele de 1320 de euro, 400 de dolari, 14.600 de lei și 160 de roni, care ar proveni din activitatea celor doi suspecți. În prezent, ambii bănuiți sunt reținuți pentru 72 de ore. Dacă vina le va fi demonstrată, ei riscă până la 15 ani privare de libertate.

 


Advertisement

Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii