Rețele de socializare

În căutare

S-a dus de acasă acum 10 zile și este de negăsit. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a găsi bărbatul din imagine

S-a dus de acasă acum 10 zile fără să anunțe pe cineva, iar din acea zi este de negăsit.

Publicat

Poliția din Comrat cere ajutorul oamenilor pentru a stabili locul aflării persoanei din imagine. Potrivit oamenilor legii, bărbatul, în vârstă de 59 de ani a plecat de la domiciliu în data de 7 ianuarie, iar din acea zi rudele nu mai știu unde să îl caute.

Bărbatul are înălțimea de 1.65m, corpolența medie și părul cărunt, tuns scurt. În ziua dispariției, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă kaki, cu imprimeu ca al uniformelor din armată, pantaloni negri, iar în picioare avea galoși. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele 112 sau 068 474 444.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Advertisement

În căutare

Atenție la fata din imagini: Are 14 ani și este căutată de părinți și poliție deja de 3 săptămâni

UPDATE : Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă în municipiul Bălți, în afara oricărui pericol. Despre asta a anunțat Poliția într-o notă informativă. Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Publicat

Știrea inițială: Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea localizării unei minore de 14 ani din municipiul Bălți. Aceasta a plecat de la domiciliu la 26 ianuarie curent și până la moment nu a revenit.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Un moldovean a murit, după ce a fost împușcat la Paris: Familia tânărului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

Un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist în Franța, Paris, a decedat, după ce a fost împușcat de doi bărbați, care voiau să îi fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicită ajutor pentru repatrierea corpului.

Publicat

„Dorel Gancear s-a stins din viață în urma unui conflict cu persoane necunoscute. A fost împușcat mortal. Cu rugămintea rudelor am acceptat să fac această postare şi să vă rog să ne organizăm şi să adunăm suma necesară pentru repatrierea lui Dorel, scrie Unimedia.INFO.

Suntem mulți la Paris, dar şi în Italia, Germania, Olanda. Din numele părinților îndurerați vă rugăm să donați care și cât poate ca să fie repatriat corpul neînsuflețit a lui Dorel şi să poată părinții să îl înmormânteze.

Transferul puteți face direct pe contul bancar al tatălui lui Dorel, v-am ataşat contul bancar în poză. Haideți să ne mobilizăm cu toții, împreună vom putea ajuta acestă familie sfâşiată de durere.


Card bancar 4326170012598561 – IGOR GANCEAR”, se arată în mesajul postat pe rețele.


Citește mai departe

În căutare

UPDATE: Minora de 13 ani a fost găsită vie și nevătămată. S-a cazat într-o locuință părăsită

UPDATE: Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă de polițiștii din Ocnița la o stație din localitatea Rediul Mare, anunță Poliția!

Publicat

Aceasta a declarat că, în perioada cât a lipsit de acasă s-a aflat într-o casă părăsită din aceeași localitate.

Preliminar s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Strigăt disperat de ajutorul din nordul țării. Părinții minorei din imagine cer suportul oamenilor pentru a-și găsi copila. Aceștia s-au adresat și la poliție, declarând că fiica lor are 13 ani și locuiește împreună cu ei în satul Grinăuți-Raia, raionul Ocnița.


În data de 11 februarie, copila s-ar fi dus de acasă fără să anunțe pe cineva, iar din acea zi nimeni nu mai știe unde să o caute.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii