Rețele de socializare

În căutare

Alertă în toată țara: Un azer este căutat de poliție după ce a evadat din zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău

Un bărbat de 38 de ani din Azerbaidjan a fugit din Aeroportul Internațional Chișinău, după ce a primit refuz de intrare în țară. Străinul a sosit în Republica Moldova pe 5 noiembrie, cu o rută din Turcia.

Publicat

Acesta a fugit din zona sterilă, după ce a primit refuz de intrare pe teritoriul Moldovei. Din imaginile apărute în presă, se poate vedea cum bărbatul trece pe sub turnichetul de control și se îndreaptă într-o direcție necunoscută.

Acum oamenii legii sunt în căutarea acestuia. Toate subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției au fost mobilizate și întreprind măsuri de localizare și reținere a bărbatului, intrat ilegal pe teritoriul Moldovei.

În plus, poliția a inițiat schimbul de informații cu țara de origine a individului căutat.


Oamenii legii îndeamnă cetățenii care l-au văzut pe bărbatul care apare în imagini sau cunosc locul aflării acestuia să anunțe poliția la numărul de urgență 112.

Amintim că măsurile de securitate au fost înăsprite pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce în data de 30 iunie curent, un cetățean al Tadjikistanului a tras focuri de armă în interiorul Aeroportului, după ce i-a fost refuzată intrarea în țară.

În urma atacului, un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară au fost omorâți. Atacatorul a fost neutralizat de mascații sosiți la fața locului. Acesta a fost grav rănit, iar peste trei zile a murit pe patul de spital.


În căutare

Tânăra din imagini, căutată de rudele sale, dar și de poliție de aproape 3 săptămâni

O tânără din Rezina este căutată de rudele sale, dar și de poliție de aproape 3 săptămâni.

Publicat

Aceasta ar fi plecat de acasă încă în data de 10 noiembrie, iar până la această oră nimeni nu mai știe unde să o caută. Tânăra are vârsta de 22 de ani, înălțimea de 1.60m, corpolența medie, părul șaten și ochii căprui.

În ziua dispariției, tânăra purta o geacă de culoare roz, pantaloni gri, iar în picioare avea adidași sport de culoare albă. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe tânăra din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 050 709.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

O minoră din Drochia a dispărut din luna octombrie și este de negăsit. Familia și poliția o caută

Oamenii legii solicită suportul cetățenilor în vederea depistării unei fete de 15 ani din satul Popeștii de Jos, raionul Drochia.

Publicat

Potrivit informațiilor, minora a părăsit domiciliul la 18 octombrie curent și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia, scrie Realitatea.MD.

Semnalmente: înălțimea – 1,50 m, corpolență medie, păr castaniu, ochi – căprui.

Persoanele care cunosc informații despre locul aflării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau 060 201 226.


Citește mai departe

În căutare

Dispărut de aproape o săptămână: Bărbatul din imagini, căutat de poliția din Sîngerei

Inspectoratul de Poliție Sîngerei solicită suportul cetățenilor pentru stabilirea locului aflării bărbatului din imagine, locuitor al satului Brejeni din raionul Sîngerei, dispărut acum șase zile.

Publicat

Bărbatul de 62 de ani a ieșit din gospodăria situată în localitatea Brejeni, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Semnalmente: înălțimea 1,65 m, ochi albaștri, corpolență slabă.

La momentul dispariției era îmbrăcat în pulover verde, pantaloni cafenii și chipiu roșu.


Bărbatul este originar din satul Măgurele, raionul Ungheni.

În cazul în care cunoașteți locul aflării acestuia, rugăm să vă adresați la orice sector de poliție sau să ne contactați la numerele de telefon:

069 570 202
026 222 980
112


Citește mai departe

topul săptămânii