Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Omorul din satul Recea: Imagini din timpul anchetei efectuate la locul crimei

Iasmina, fetița de 7 ani din satul Recea, dispărut în seara zilei de 7 august a fost găsită fără suflare în șopronul unei case nelocuite.

Publicat

Copila despre care poliția spune că ar fi fost strangulată, a fost căutată de oamenii legii imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și zilei de 8 august, transmite TVN.MD.

În acest caz, poliția a reținut doi bărbați, care sunt suspectați de omorul copilei. Aceștia sunt doi frați de 21 și 33 de ani din localitate. Mătușa suspecților spune că nu-și poate explica gestul făptașilor.

„Eu tare nici nu am știut-o că eu trăiesc mai încolo, dar ea mai încoace, nu pot să spun nimic, numai unul Dumnezeu știe ce s-a întâmplat, dar cum s-a aflat că nu este au căutat-o poliția și lumea, dar s-a descoperit, dar nu-mi vine a crede să facă băieții aceștia, dar Domnul știe. Îi cunosc, noi suntem și rude și am lucrat cu părinții lor.”


Familia Musteață are încă o fetiță de 15 ani și un băiat de 12 ani. Rudele copilei nu-și pot explica cele întâmplate. Potrivit lor făptașii ar fi fost rude cu familia fetei.

„Eu nici nu știu cine și ce a făcut, poate, ne gândeam că cineva a făcut, altcineva și a pus pe familia asta. A fost fata mai mare și a întrebat, cu un frate de-al meu, la poartă la dânșii și a întrebat și au spus că nu-i. Nu știu ce să spun.”

Oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate.


„E trist, e copil de 7 ani și asta e șagă. Ea ce a văzut, ea nici viață nu a văzut. Doamne ferește, asta nu e șagă.”

„Eu pe părinții cunosc, pe părinții cunosc la băitanii care suspecți, părinții sunt o familie muncitoare care sunt peste hotare la momentul dat. Condoleanțe părinților și tărie de caracter, îmi pare rău pentru părinții la băitanii care sa primit, fără limită s-a primit o încălcare, o dezordine, îmi pare rău de părinți.”

S-a stabilit că fetița a mers la casa suspecților, care se afla la mai puțin de 100 de metri de propria locuință, și unul dintre ei, din motive necunoscute deocamdată, a luat-o și a strangulat-o de o bară metalică. Ulterior, fata a fost dusă într-o casă părăsită și abandonată acolo.


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii