Rețele de socializare

În căutare

Minorul din imagni, căutat cu disperare de părinți și poliție. S-a dus de acasă și este de negăsit

Strigăt de ajutor de la Glodeni. Un băiat de 13 ani a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și este de negăsit.

Publicat

Părinții lui s-au adresat la poliție după ajutor, declarând că în data de 25 aprilie, fiul lor s-a dus de acasă, din satul Fundurii Vechi fără să anunțe pe cineva, iar din acea zi nimeni nu mai știe unde să îl caute.

Minorul pe nume Vladimir Conevschi are înălțimea de 1.60 m, corpolența suplă, ochii negri și părul șaten. În ziua dispariției el purta un hanorac roșu, pantaloni negri de tip sport, iar în picioare avea o pereche de adidași albaștri combinat cu verde.

Mama băiatului a relatat polițiștilor că fiul ei a mai plecat și anterior de acasă, însă de fiecare data revenea la scurt timp. În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 644 441.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Advertisement

În căutare

Minor în vârstă de 15 ani, dispărut fără urmă, la Cahul. Poliția cere ajutorul oamenilor

Polițiștii solicită ajutorul comunității în vederea depistării unui minor de 15 de ani din Cahul care, la data de 5 iunie curent, în jurul orei 11:20 a părăsit domiciliul plecând într-o direcție necunoscută, iar până la moment nu se cunoaşte locul aflării.

Publicat

În ziua când a plecat, minorul era îmbrăcat în pantaloni negri, bluză gri şi încălțăminte sport de culoare gri-închis.

Semnalmentele: corpolență medie, înălțime 1,60 m, ochi căprui și părul șaten.

În caz că dispuneți de informaţii ce ar favoriza stabilirea locului aflării minorului rugăm să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau contactaţi la numerele de telefon 079984076/029922490 sau 112.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ O tânără din Soroca își caută cu disperare mama. Aceasta cere ajutorul oamenilor

UPDATE: Femeia din Soroca dată dispărută acum câtea zile a fost găsită vie și nevătămată.

Publicat

ȘTIREA INIȚIALĂ: O tânără din Soroca își caută mama, după ce aceasta a plecat în dimineața zilei de 26 mai a plecat de acasă spre locul de muncă, în zona primăriei din oraș, iar de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Disperată, fiica femeii a postat un mesaj pe rețelele de socializare și cere ajutorul tuturor persoanelor, care ar fi putut să-i recunoască mama.

Numele femeii dispărute este Maia Tonofa, are înălțimea de 1,64 m, corpolență medie, păr brunet, de lungime medie,față ovală cu o aluniță în partea stângă a gurii, ochii verzi și sprâncene subțiri.


În ziua dispariției femeia avea o geantă de umăr neagră, purta blugi de culoare albastră, tricou alb, geacă lungă de blugi și adidași albi.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a dus la muncă cu ziua și a dispărut. Rudele bărbatului din imagini și poliția cer ajutorul cetățenilor

Un bărbat de 53 de ani din Ungheni a dispărut fără urmă.

Publicat

Potrivit poliției, Anatolii Zderciuc a mers la muncă cu ziua în dimineața de 10 mai și de atunci nu s-a mai întors acasă. Potrivit oamenilor legii, ultima oară, bărbatul a fost văzut în municipiul Ungheni în aceeași zi, la ora 15:30.

De atunci și până în prezent nu se mai cunoaște nimic despre el. Bărbatul este domiciliat pe strada Decebal nr. 94, cartierul Tineretului din orașul Ungheni. Acesta are înălțimea de 1.70 metri, corpolență suplă și părul de culoare negru. În ziua dispariției, el purta un chipiu negru și era încălțat în adidași negri.

În acest context, persoanele care dețin informații despre locul aflării bărbatului în cauză sunt rugate să anunțe poliția numerele de telefon 067 402 638 sau 112.


Orice informație contează.


Citește mai departe

topul săptămânii