Rețele de socializare

Moldova

Orhei: Un bărbat și-a torturat soția până la moarte, cu ciocanul și toporul, ca să o facă să recunoască că l-a înșelat

Un bărbat și-a torturat soția până la moarte, cu ciocanul și toporul, ca să o facă să recunoască că l-a înșelat.

Publicat

Potrivit canalului de Telegram Ungureanu 112, bărbatul în vârstă de 66 de ani a consumat astăzi alcool împreună cu soția sa în vârstă de 65 de ani, într-o locuință de pe strada Frunze, din municipiul Orhei, ulterior între ei s-a iscat un conflict din cauza geloziei care a culminat cu o crimă.

Individul i-ar fi aplicat soției sale multiple lovituri cu pumnii în regiunea feței și-i cerea să recunoască că-l înșală cu alt bărbat.

Deoarece femeia nega, dânsul ar fi luat un ciocan din curte și i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea capului, după care din nou ar fi luat-o la pumni.


Ulterior, după o rafală de lovituri cu pumnii și ciocanul, din cauza că s-ar fi rupt coada ciocanului, bărbatul a luat un topor cu care i-ar mai fi aplicat victimei câteva lovituri peste genunchi, după care a lăsat-o în stare inconștientă pe patul din dormitorul casei și a plecat să se culce.

În urma traumatismelor grave, femeia a murit, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.Moldova

/FOTO/ Accident la Hâncești. Două autocisterne și un BMW, implicate

Astăzi, la amiază, angajații IGSU din orașul Hâncești au intervenit în urma unui accident rutier.

Publicat

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:11. Potrivit datelor înregistrate, accidentul de trafic s-a produs între un autoturism de model BMW și două autocisterne la ieșire spre raionul Cimișlia.

În urma impactului, o autocisternă care transporta benzină a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Scurgerea combustibilului nu s-a produs. La fața locului a ajuns o echipă de pompieri, care a decuplat bornele și a efectuat lucrările de răcire cu spumogen a autocisternei răsturnate, pentru prevenirea unui incendiu.

De asemenea, pompierii au efectuat spălarea traseului în urma impactului, asigurând paza antiincendiară. Potrivit IGSU, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite de organele de drept.


Sursa Foto: IGSU al MAI

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

O nouă alertă falsă cu bombă: Un bărbat a anunțat că Judecătoria Buiucani este minată

O nouă alertă falsă cu bombă. Poliția a fost sesizată astăzi, prin intermediul serviciului unic 112, precum că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, este minată. 

Publicat

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 13:45, de către un bărbat.

În urma verificării clădirii de către serviciile specializate, alerta s-a dovedit a fi falsă. Obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului apelului.


Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

VIDEO/ A pățit-o. A vrut să se dea tare, dar și-a bușit mașina într-un stâlp. Ce spune poliția

A dorit să fie vedetă pe Tik Tok, dar s-a trezit cu mașina în gard.

Publicat

Sursa Foto: Știri.md
foto: stiri.md

Este vorba de peripeția unui tânăr dintr-un sat din Ialoveni, care a dorit să se filmeze cum face drifturi pe drumul înzăpezit.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ialoveni, Mariana Didenco, polițiștii s-au autosesizat pe cazul dat, urmând să fie stabilite toate circumstanțele, iar șoferul – să fie sancționat conform legislației în vigoare.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii