Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Un vitezoman beat criță a pus pe jar poliția din Sîngerei. În timpul urmării acesta s-a tamponat în mașina INSP

Ieri, în jurul orei 14:00 un bărbat care se afla la volanul unui Volkswagen a fost stopat de inspectorii de patrulare pentru depășirea limitei de viteză. Acesta a ignorat cerințele polițiștilor de a opri autovehiculul și a continuat deplasarea prin localitatea Prepelița din raionul Sîngerei.

Publicat

Imediat polițiștii au urcat în automobilul de serviciu și au pornit după el, somându-l de nenumărate ori prin semnalul sonor de a se conforma cerințelor legale ale polițiștilor.

Pentru a interveni mai rapid și a evita o tragedie a fost solicitat și ajutorul polițiștilor din Inspectoratul de poliție Sîngerei, iar după câteva minute șoferul a fost oprit forțat de polițiști, acesta accidentând mașina de serviciu a polițiștilor INSP și IP Sîngerei.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 41 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, iar în timpul discuțiilor cu polițiștii de la acesta s-a simțit miros puternic de alcool. Rezultatul „Drager” a arătat o concentrație de 1,10 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Acesta a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială.


Conducătorul auto este cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat și contravențional pentru depășirea limitei de viteză, producerea accidentului rutier și neîndeplinirea indicației legale de oprire a autovehiculului.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de patrulare au depistat pe teritoriul țării 16 conducători auto beți la volan, 11 dintre aceștia fiind cu grad avansat de ebrietate.Advertisement

Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii