Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Reacția unui șofer beat, oprit de polițiști: Nu m-am pornit în Thailanda

Una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere este condusul sub influența băuturilor alcoolice. Asta însă, nu-i oprește pe șoferii din R. Moldova să urce în stare de ebrietate la volan.

Publicat

Este și cazul unui șofer stopat de inspectorii de patrulare la Ungheni, transmite Știri.md.

Deși acesta se afla vizibil în stare de ebrietate avansată la volan, bărbatul le-a cerut socoteală polițiștilor pentru faptul că l-au oprit.

„După lege, nu aveți dreptul să mă opriți. De unde ați știut că eu sunt beat la volan? N-am încălcat legea. M-am pornit până la Ungheni, nu în Thailanda”, a declarat acesta supărat.


Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al INSP, Natalia Golovco, ne-a spus că incidentul s-a produs la data de 1 august, în jurul orei 01:45.

„În satul Petrești, raionul Ungheni a fost stopat un vehicul de model Audi, care avea un mers neadecvat. La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani, fără permis de conducere. Fiind supus testului alcooscopic cu aparatul drager s-a constatat că șoferul avea 0.62 mg/l în aerul expirat”, a menționat Natalia Golovco.

Alte circumstanțe se stabilesc.Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii