Rețele de socializare

Moldova

București: Trei ucraineni au băut și s-au luat la bătaie cu doi moldoveni în fața unui restaurant

Pe imaginile surprinse de oamenii care locuiesc în apropiere se poate observa cum mai mulţi oameni se iau la trântă pe trotuar, în faţa unui restaurant, totul după o ceartă spontană. La scurt timp, mai multe echipaje de poliţie de la secţia 16, București, sosesc la faţa locului.

Publicat

Cei implicaţi sunt trei cetăţeni ucraineni şi doi moldoveni. Aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice într-un restaurant din sectorul 4 al Capitalei, iar la un moment dat au început să se ia la bătaie deșise aflau și cîteva femei și copii mici cu ei, transmite Newsweek.ro

Polițiștii au ajuns la fața locului în mai puțin de cinci minute și au găsit mai multe persoane cu cetățenie ucraineană și moldovean care făceau scandal și își împărțeau pumni.

Citește și: Frații interlopi Franco și Marco Kalu, care băteau victimele cu ciocanul de șnițele, sunt căutați


Scandalagiii au fost identificați însă au refuzat să colaboreze cu autoritățile române.

Pentru că niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere, polițiștii au demarat o anchetă din oficiu, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii Secției 16, care au demarat toate verificările. Persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate, iar până în acest moment niciunul dintre cei implicați nu a formulat plângere.


Cercetările sunt continuate din oficiu de către secția 16, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite Poliţia din București.


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii