Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un bărbat de 81 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri. A fost salvat de pompieri

În după amiaza zilei de 30 iulie la ora 15:35 angajații IGSU au fost solicitați pentru a salva un bărbat în vârstă de 81 de ani căzut într-o fântână.

Publicat

Cazul a avut loc într-o gospodărie de pe strada Pavel Boțu din municipiul Bălți.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Direcției căutare salvare nr.2 din municipiul Bălți. Potrivit primelor informații bărbatul ar fi căzut în fântână după ce a încercat să unească un furtun la pompă aflată în interior.

Pompierii au reușit în mai puțin de 20 de minute să salveze bărbatul de la adâncimea de 10 metri. În urma incidentului persoana s-a ales cu traumatisme ușoare fiindu-i acordat ajutorul medical la fața locului.


La moment viața acestuia este în afara oricărui pericol.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2022 șapte persoane care au căzut în fântâni au fost salvate de salvatori.Advertisement

Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii