Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Doi copii au fost bătuți cu bestialitate de un angajat al MAI, la Basarabeasca. Suspectul a fost reținut.

Caz ieșit din tipare. Doi minori de 8 și respectiv 10 ani au fost bătuți puternic de un polițist. Suspectul a fost reținut.

Publicat

Despre caz s-a aflat recent, după ce pe internet, pe pagina personală a unchiului unuia dintre minori a fost publicată o postarea. Bărbatul a scris că, totul s-a întâmplat în seara de 19 iulie, în satul Abaclia din raionul Basarabeasca.Din motive încă nestabilite, polițistul i-ar fi aplicat copiilor multiple lovituri cu pumnii în cap și peste corp. Unul dintre minori, nepotul autorului postării, a fost și strangulat.

Agresorul a fost reținut de oamenii legii chiar în ziua în care s-a produs incidentul. Acesta s-a dovedit a fi un angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. În ziua aceea, individul se afla în afara orelor de serviciu. .

În continuare cazul se investighează de procurori, fiindu-i deja înaintată și învinuirea. Suspectul are interdicția de a părăsi țara până la expunerea sentinței de judecată. IGPF simultan a pornit o anchetă de serviciu pentru a elucida toate circumstanțele în care a fost generat un asemenea comportament inadmisibil, la moment angajatul fiind suspendat din funcție.


 


 

 Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii