Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ (+18) Conflict în plină stradă, la Florești: Un tată și un fiu, luați la pumni și picioare de consăteni

Bătaie crâncenă în plină zi, pe o stradă din satul Temeleuți, raionul Florești. Vă atenționăm că urmează imagini cu impact emoțional.

Publicat

Un bărbat, dar și fiul său au fost luați la pumni și picioare de un grup de indivizi. Totul a avut loc în data de 10 iulie, iar imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către o persoană care a solicitat să-i fie păstrat anonimatul.

După ce imaginile cu bătaia au fost făcute publice, la adresa redacției noastre s-au adresat alți martori ai incidentului, care ne-au declarat o altă versiune ale celor întâmplate.

Potrivit lor, anume tatăl și fiul au fost cei care au inițiat conflictul, iar ceea ce a fost filmat este răspunsul celor atacați.


Mai mult, niciunul dintre cei implicați nu se află în spital, așa cum ne-a anunțat inițial martorul ce ne-a expediat imaginile.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Florești, Ina Banari a declarat  că la moment patru persoane implicate în conflict au fost reținute pentru 72 de ore și sunt cercetate penal pentru huliganism. Investigațiile pe caz continuă.


echipa.md


Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii