Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Descoperire macabră, la Dubăsari: Trei bărbați decedați și unul inconștient, depistați pe un fost poligon

Descoperire macabră, la marginea orașului Dubăsari. O femeie care-și păștea caprele pe teritoriul unui fost poligon a depistat cadavrele a trei bărbați, iar al patrulea inconștient, dar încă în viață.

Publicat

Totul a avut loc acum câteva zile. La fața locului au venit de urgență medicii cu ambulanțele, dar și milițienii din regiune. Preliminar se cunoaște că bărbații decedați aveau 34, 36 și, respectiv 59 de ani. Cel rămas n viață este de 55 de ani.

Lângă locul unde zăceau cadavrele milițienii au depistat mai multe peturi de vodcă și apă. Preliminar, bărbații nu ar fi procurat alcoolul din magazin, iar preliminar, anume el ar putea fi cauza celor trei decese. Bărbatul care a rămas în viață este internat în stare extrem de gravă, la spital și nu poate fi la moment audiat ca să povestească ce s-a întâmplat în acea zi.

Investigațiile continuă.


 Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii