Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident de coșmar, la Orhei: O minoră se zbate între viață și moarte. Doi tineri la fel, au ajuns la spital

Accident de coșmar, la Orhei: O minoră se zbate între viață și moarte după ce motocicleta pe care se deplasa în calitate de pasager a fost implicată într-un accident.

Publicat

Totul a avut loc la miezul nopții de 7 iulie, în satul Pohrebeni din raionul Orhei.

Potrivit datelor oferite de ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău, șoferul de 18 ani aflându-se la ghidonul motocicletei de model ,,Fecon ” și având ca pasageră o minoră de 15 ani, făcând exces de viteză, a tamponat un pieton cu vârsta de 18 ani care se deplasa pe marginea părții carosabile.

Ca urmare conducătorul motocicletei a pierdut controlul asupra conducerii, și s-a inversat.


De la fața locului de către ambulanță toate persoanele au fost preluate și transportate la SR Orhei, pentru îngrijiri medicale.

Presa scrie că cel mai mult a avut de suferit pasagera de 15 ani, aceasta se zbate între viață și moarte.

Ceilalți tineri de 18 ani au fost la fel, transportați la spital.


Fiind testați cu ajutorul aparatului drager, atât șoferul motocicletei cât și pietonul, rezultatul final fiind de 0.00 mg/l în aerul expirat, i-ar pasagerei i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea concentrației de alcool.

Alte circumstanțe pe cazul dat se stabilesc.Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii