Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Un arbore s-a prăbușit la pământ, direct peste un bărbat, dar și un automobil. Declarațiile martorilor

Incident șocant, în capitală. Un arbore s-a prăbușit la pământ, direct peste un bărbat, dar un automobil.

Publicat

Totul a avut loc în dimineața de 23 iunie, în jurul orei 08.15, pe strada Grigore Ureche din centrul Capitalei. În imaginile de la fața locului se poate observa bărbatul blocat sub arborele uriaș, dar și automobilul avariat.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri, poliția, dar și medicii cu ambulanța. În cel mai scurt timp, salvatorii au deblocat bărbatul de sub arbore și l-au predat medicilor de la fața locului.

Preliminar, bărbatul în vârstă de 63 de ani ar fi suferit un traumatism în regiunea brațului, viața lui fiind în afara oricărui pericol. În ceea ce privește mașina, aceasta are parbrizul, geamul, acoperișul și bara de protecție distruse. Din fericire, în autoturism nu se afla nicio persoană. Martorii de la fața locului spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza că arborele era bătrân și putred și nu a rezistat vântului din seara de 22 iunie.


Poliția a pornit o anchetă pe cazul dat și urmează să stabilească toate circumstanțele.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Furt surprins de camere: Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt

A intrat în toiul nopții într-un oficiu, a furat un telefon, iar apoi a dat bir cu fugiții. Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 5 iulie, în jurul orei 02.20 de minute, într-un oficiu din preajma gării feroviare din capital.

Camerele de supraveghere au surprins cum băiatul intră în oficiu, sustrage telefonul și pleacă într-o direcție necunoscută. Poliția a înregistrat cazul, însă până la moment, suspectul nu a fost identificat.

În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 886 576.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în propria casă

Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost snopit în bătăi în propria casă.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în prima jumătate a zilei de 6 iulie, în locuința sa din satul Ivanovca, din raionul Hîncești. Medicul legist venit cu poliția la fața locului a constatat preliminar că decesul victimei a survenit după ce bărbatul a fost bătut crunt.

În aceeași zi, oamenii legii au identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tipul riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ I-au stricat plăcerea. Un bărbat s-a pomenit cu poliția la ușă pentru că inhala marijuana în apartament

Un bărbat de 46 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut după ce polițiștii de la Ciocana au depistat în apartamentul pe care-l închiria, substanțe cu conținut stupefiant.

Publicat

În rezultatul cercetărilor desfășurate în locuință, forțele de ordine au depistat masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific de marijuană și un aparat confecționat artizanal pentru consum de substanțe narcotice.

Polițiștii au ridicat substanțele pentru a fi supuse expertizei, astfel în dependență de rezultatele acesteia, suspectul va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii