Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ (+18) Momentul în care un BMW s-a inversat pe traseu, la Criuleni, filmat din interiorul mașinii. Sunt persoane rănite

Imagini cu impact emoțional. Momentul în care n BMW s-a inversat pe traseu a fost filmat chiar din interiorul mașinii de unul dintre pasageri.

Publicat

Totul a avut loc în dimineața de 29 mai, în jurul orei 06.30, în apropierea localității Coșernița din raionul Criuleni. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

În secvența video se poate observa că unul din pasageri filmează în interiorul mașinii, iar la un moment dat, șoferul pierde controlul asupra volanului iar mașina derapează de pe carosabil și se inversează.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Criuleni, Elena Băetrău a confirmat producerea impactului și a declarat că preliminar, totul s-ar fi întâmplat din cauza că șoferul avea viteză excesivă.


În urma impactului, șoferul în vârstă de 26 de ani, dar și pasagera de pe bancheta din față, în vârstă de 20 de ani au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cel care ne-a expediat imaginile ne-a relatat că tânărul de la volan a suferit mai multe fracturi de coaste, iar pasagera s-a ales cu un traumatism în regiunea coloanei vertebrale și a bazinului.

Cei doi pasageri aflați pe bancheta din spate au scăpat nevătămați.


Cercetările pe caz continuă.


echipa.md

 


Moldova

/VIDEO/ Vântul și ploile torențiale fac ravagii în nordul țării. Zeci de copaci au s-au prăbușit pe trasee, blocând accesul pentru mașini

Vântul și ploile torențiale fac ravagii în nordul țării. Zeci de copaci au s-au prăbușit pe trasee, blocând accesul pentru mașini.

Publicat

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în raioanele Edineț și Briceni pe data de 6 iulie 2022, au fost înregistrate ploi torențiale cu grindină, iar angajații IGSU au fost solicitați pentru lichidarea consecințelor în urma condițiilor climaterice nefavorabile.

Astfel, echipele de salvatori sunt antrenați în comun cu lucrătorii SA Drumuri pentru defrișarea copacilor doborâți în urma rafalelor de vânt și precipitațiilor puternice, care au blocat parțial traseul M5 între localitățile Groznița și Halahora raionul Briceni.

Totodată, conform primelor informații înregistrate mai multe culturi agricole și case de locuit au fost afectate în localitățile Viișoara, Fetești și Bădragii Noi, raionul Edineț.


Pagubele materiale cauzate de condiții meteorologice nefavorabile urmează a fi stabilite de Comisiile pentru Situații Excepționale raionale.


Citește mai departe

Moldova

Și-ar fi pus capăt vieții: Un tânăr de 32 de ani s-ar fi aruncat în gol de la etajul șapte

S-ar fi aruncat în gol de la etajul șapte. Un tânăr de 32 de ani a fost găsit decedat în fața unor blocuri locative de pe strada Drumul Schinoasei din capitală.

Publicat

Apelul la 112 a fost făcut în dimineața de 6 iulie, în juru orei 07.30, de către un trecător care a găsit victima fără suflare la pământ.

La fața locului polițiștii au constatat că este vorba despre un tânăr de 32 de ani care s-ar fi aruncat în gol de la etajul 7. Medicul legist nu a depistat careva semne de moarte violentă pe corpul decedatului, cu excepția celor caracteristice căderii de la înălțime.

La fața locului nu a fost depistat niciun bilețel de adio.


Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstantelor, iar dacă se va confirma versiunea unui suicid, polițiștii vor trebui să afle ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în propria casă

Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost snopit în bătăi în propria casă.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în prima jumătate a zilei de 6 iulie, în locuința sa din satul Ivanovca, din raionul Hîncești. Medicul legist venit cu poliția la fața locului a constatat preliminar că decesul victimei a survenit după ce bărbatul a fost bătut crunt.

În aceeași zi, oamenii legii au identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tipul riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii