Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un taxi s-a tamponat cu un alt automobil, în centrul capitalei. Sunt răniți

Accident matinal, în centrul capitalei. Un taxi s-a tamponat cu o altă mașină. O persoană a fost transportată la spital.

Publicat

Totul a avut loc în dimineața de 14 noiembrie, la intersecția străzilor Alexandr Pușkin și Mihail Kogălniceanu. Imaginile de la fața locului au fost plasate pe o rețea de socializare de către un trecător care a văzut cum s-a întâmplat totul.

Potrivit sursei, taximetristul s-a tamponat cu o altă mașină chiar în intersecție. O pasageră a fost rănită, iar trecătorul i-a acordat ajutorul necesar până la venirea ambulanței. Femeia își pierdea cunoștința. Aceasta a fost preluată de medici și dusă la spital.

La fața locului au intervenit și pompierii deoarece din taxi se elimina gaz.


Polițiștii urmează să stabilească care dintre șoferi a trecut la roșu și a provocat coliziunea.

Amintim că în aceeași intersecție, în data de 10 noiembrie a avut loc o altă coliziune violentă.


Atunci, accidentul a avut loc cu implicarea unui automobil Renault condus de un șofer în vârstă de 28 ani și WV condus de șofer în vârstă de 30 ani, scrie Unimedia.INFO.

În urma impactului automobilu WV a fost proiectat pe trotuar tamponându-se în scările unui mobil.


echipa.md


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing

Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza de 26 noiembrie pe strada Andrei Doga din capitală,

Publicat

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei Echipa.md, minorul de 15 ani era participant în cadrul campionatului național de kickboxing. Acesta ar fi luptat în două ture și era în așteptarea celei de-a treia.

La un moment dat băiatului i s-a făcut rău. Imediat acesta a fost scos din sala de lupte. Antrenorul acestuia a apelat de urgență al 112 și a solicitat intervenția medicilor.


Până al intervenirea specialiștilor medical minorului i-a fost acordat primul ajutorul medical fiindu-i efectuate respirația artificială și masaj cardiac indirect.

La fața locului, medicii ajunși, timp de oră au luptat pentru viața copilului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Aceștia au constatat decesul victimei.

Totodată, potrivit aceleiași surse Echipa.md, nu este pentru prima dată când minorului i s-ar fi făcut rău în timpul luptelor, însă atunci el a scăpat ca prin urechea acului.


Știrea este în curs de actualizare…

echipa.md

Citește mai departe

Moldova

Tragedie la SA „Floreni”. Un muncitor a fost ucis de un aparat de prelucrat soia

Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a fost strivit de un aparat de prelucrare a soiei. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:10, la SA „Floreni”

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, scrie deschide.md

Acesta muncea într-o încăpere în care se prelucrează soia, când a fost strivit de un aparat de transportare a soiii. În urma traumatismelor, bărbatul a murit pe loc.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Țigări, printre care și moldovenești, în valoare de peste un milion de lei depistate de polițiștii ucraineni

O ucraineancă a fost documentat pentru fabricarea, depozitarea, vânzarea sau transportul ilegal în vederea vânzării de produse accizabile. Acesta vindea țigări moldovenești.

Publicat

Potrivit oamenilor legii din Ucraina, femeia, împreună cu alți intermediari a fost angajată în comerțul ilegal cu țigări în mai multe orașe din regiunea Doneţk.

Polițiștii au descins într-un apartament din orașul Sloviansk. În timpul perchezițiilor, aceștia au găsit peste 40,5 mii pachete de țigări fără timbre de accize din Ucraina și marcate cu „Duty Free”.

Conform presei locale, țigările erau de producție și ambalare din republica Moldova și Emiratele Arabe Unite.


Bunurile au fost ridicate de Poliția Națională Ucraineană în conformitate cu procedura stabilită.

Valoarea estimată a sechestratului este de peste 1,83 milioane de grivne, echivalentul a peste 1.180.000 de lei.

Pe numele suspecților au fost deschise dosare penale.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii