Rețele de socializare

În căutare

/FOTO/ Minoră de 15 ani, dispărută de două săptămâni. Tatăl a apelat la poliție abia alaltăieri

Polițiștii din Dubăsari caută o adolescentă de 15 ani, dispărută acum două săptămâni.

Publicat

Tatăl fetei a apelat la ajutorul Poliției abia acum 2 zile, anunțându-ne despre faptul dispariției fiicei sale de 15 ani, care la 23 octombrie a plecat de la domiciliul bunicii din localitatea Pîrîta, raionul Dubăsari într-o direcție necunoscută și până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente: înălțimea: 165-170, corpolență medie, ochi verzi, păr șaten, față ovală.
La momentul plecării era îmbrăcată în trening alb cu albastru şi încălțată în adidași albi.

Fata ar putea fi văzută în compania unui tânăr de 21 de ani, locuitor al satului Cneazevca din raionul Leova.


Persoanele care dispun de informații privind locul aflării minorei, rugăm să ne informați la numărul de telefon 078 870 410.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Dispărută deja de 10 zile

O femeie de 35 de ani din orașul Comrat este căutată cu disperare de către rude de mai bine de o săptămână, după ce ultima a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Publicat

Despre dispariția acesteia poliția a fost anunțată de membrii familiei, care au relatat că femeia locuiește pe strada Vinozavodskaia, iar în data de 7 noiembrie a plecat de acasă și de atunci nu a mai revenit.

Diana Chiciuc are înălțimea de 1,65m, corpolența medie, ochii căprui și părul negru, tuns scurt. În ziua dispariției – purta o geacă neagră și pantaloni albaștri. Pe cap avea o căciulă albastră, iar în picioare – ghete multicolore. În acest context, persoanele care au recunoscut femeia și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 988 260.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Pacienta COVID-19, dispărută de două săptămâni din spitalul din Râșcani, de negăsit. Polițiștii și voluntarii continuă căutările

De aproape două săptămâni nu se știe nimic despre locul aflării pacientei bolnave de Covid-19, care a dispărut din spitalul raional Rîșcani. Femeia are 71 de ani.

Publicat

Potrivit datelor oferite de Ina Moscaliuc, ofițerul de presă de la IP Rîșcani, femeia de 71 de ani, locuitoare a satului Păscăuți din același raion, a fost internată în spital la 31 octombrie, iar la 4 noiembrie femeia ar fi ieșit la plimbare și nu s-a mai întors.

Imediat, poliția din Rîșcani a pregătit un plan de măsuri în vederea căutării femeii dispărute.  Au fost verificate fâșiile forestiere, iazurile, locurile posibile de aflare a acesteia. La fel au fost audiate mai multe persoane din anturajul femeii, cunoscuți, prieteni, dar și cu rudele femeii.

Totodată a fost orientat întreg efectivul polițienesc la identificarea locului aflării femeii, însă până la moment aceasta nu a fost găsită.


Totodată, reprezentanții spitalului au declarat că două asistente medicale și două infirmiere care au fost în acea noapte în tură s-au ales cu anchete de serviciu. Ele au fost suspendate din funcții în secția Covid, și transferate în alte secții ale instituției medicale. Acestea urmează să fie pedepsite disciplinar.

Amintim că nepoata femeii s-a adresat după ajutor  portalului de știri ESP.MD și ar fi relatat că acasă bătrâna așa și nu a mai ajuns. Femeia ar fi fost observată nu departe de inspectoratul de poliție Râșcani ultima data, și părea extrem de derutată, de parcă s-ar fi rătăcit. Ecaterina Grubleac are corpolența medie, părul cărunt și ochii gri spre verzi. Se presupune că era îmbrăcată într-o geacă maro și pantaloni negri.

În picioare avea papuci de camera, iar pe cap, o batistă verde-albăstruie(turcoaz). În acest context, persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 484 917.


 


Citește mai departe

În căutare

/FOTO/ De negăsit: Copilul din imagini de 10 zile nu a călcat pragul casei

Update 17.11.2021: Minorul de 16 ani dispărut de 10 zile a fost găsit viu și nevătămat. Informația a fost confirmată pentru ECHIPA 902 – de către ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău.

Publicat

Potrivit sursei, băiatul a fost depistat în parcul Ștefan cel Mare din Chișinău de către angajații Inspectoratului general de Carabinieri, viu și nevătămat. Minorul urmează să fie preluat de către tutore și angajații poliției de la Inspectoratul de poliție Buiucani!

Știrea inițială: Minorul de 16 ani din satul Neculăieuca, raionul Orhei este de negăsit. Deja de 10 zile nimeni nu știe unde să îl caute.

El ar fi plecat de acasă pe 7 noiembrie. Oamenii legii solicită repetat ajutorul cetățenilor pentru identificarea băiatului.


Echipa 902 a anunțat și anterior despre dispariția minorului, el însă este de negăsit.

Semnalmente: înălțime 1.68 m, îmbrăcat în geacă neagră cu glugă, încălțat în adidași de culoare sură și avea asupra sa și o geantă violetă cu haine.

Minorul are dificultăți de vorbire, iar anterior a mai plecat de acasă.


Amintim că la sfârșitul lunii martie el, la fel, a fugit de acasă, atunci însă a fost găsit în Chișinău și predat tutorelui său.

Citește mai departe

topul săptămânii