Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Mărturiile cutremurătoare ale femeii din Sireţi, atacată cu un cuțit de fostul concubin

Femeia de 40 de ani din Sireți care a fost la un pas fie incendiată de fostul concubin a oferit un interviu despre momentele de groază prin care a trecut.

Publicat

Ana Madan, care se află acum la spital cu mai multe tăieturi de cuțit pe față, a povestit în detalii despre noaptea groazei, transmite Publika.MD.

”El cu benzină a început să toarne peste mine și m-a apucat de păr și m-a dat jos de pe pat. Îl țineam pe Gabi în brațe ca să nu-i facă și lui rău. Și el zicea ca să-i dau drumul băiatului că de nu, ardem amândoi. A aprins un chibrit, nu s-a aprins. Al doilea a sfârâit în păr. Eu l-am dat cu mâinele și l-am stins.”

Ana Madan a trăit mai mulți ani cu bărbatul de 46 de ani, dar din cauza violențelor, s-a întors la casa părintească. Bărbatul a venit vineri în vizită să-și vadă băiatul, dar nu a fost lăsat să rămână mult timp. Noaptea s-a întors să se răzbune.


Agresorul a spart geamul cu un topor și a pătruns în camera unde dormeau concubina și băiețelul lor de doi anișori. Femeia și băiețelul de doi ani au fost răniți cu un cuțit de bucătărie.

”Eu am luat băiatul că am vrut să trec peste pat ca să fug. Am văzut când el a scos din buzunar cuțitul și când am văzut asta, m-am gândit că e până aici. Eu stăteam de-asupra băiatului, dar l-a atins și pe el la mânuță și în vârful capului. El m-a apucat pe mine de gât și m-a făcut ”frumoasă” pe față și mâini.”

Mama victimei e în stare de șoc.


”El a venit cu toporul, cu cuțit, cu tot cu benzină, cu chibrite. Era pregătit. Dădea foc, arde casa și noi toți în casă. Cred că așa a vrut Dumnezeu să nu se aprindă chibritele, căci a udat cu apă și nu s-a aprins.”

Sora victimei ne-a povestit că bărbatul era foarte agresiv.

”Patul, covoare, totul era absolut de sânge. Eu nu am fost mult timp acasă că am fost plecată, dar sora mi-a zis în ultimul timp: soră, dacă se întâmplă ceva cu mine și fiica mea, el a făcut cu mâinele lui. A fost amenințată.”


Atacatorul a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la șase ani de pușcărie.


Moldova

/VIDEO/ Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing

Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza de 26 noiembrie pe strada Andrei Doga din capitală,

Publicat

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei Echipa.md, minorul de 15 ani era participant în cadrul campionatului național de kickboxing. Acesta ar fi luptat în două ture și era în așteptarea celei de-a treia.

La un moment dat băiatului i s-a făcut rău. Imediat acesta a fost scos din sala de lupte. Antrenorul acestuia a apelat de urgență al 112 și a solicitat intervenția medicilor.


Până al intervenirea specialiștilor medical minorului i-a fost acordat primul ajutorul medical fiindu-i efectuate respirația artificială și masaj cardiac indirect.

La fața locului, medicii ajunși, timp de oră au luptat pentru viața copilului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Aceștia au constatat decesul victimei.

Totodată, potrivit aceleiași surse Echipa.md, nu este pentru prima dată când minorului i s-ar fi făcut rău în timpul luptelor, însă atunci el a scăpat ca prin urechea acului.


Știrea este în curs de actualizare…

echipa.md

Citește mai departe

Moldova

Tragedie la SA „Floreni”. Un muncitor a fost ucis de un aparat de prelucrat soia

Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a fost strivit de un aparat de prelucrare a soiei. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:10, la SA „Floreni”

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, scrie deschide.md

Acesta muncea într-o încăpere în care se prelucrează soia, când a fost strivit de un aparat de transportare a soiii. În urma traumatismelor, bărbatul a murit pe loc.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Țigări, printre care și moldovenești, în valoare de peste un milion de lei depistate de polițiștii ucraineni

O ucraineancă a fost documentat pentru fabricarea, depozitarea, vânzarea sau transportul ilegal în vederea vânzării de produse accizabile. Acesta vindea țigări moldovenești.

Publicat

Potrivit oamenilor legii din Ucraina, femeia, împreună cu alți intermediari a fost angajată în comerțul ilegal cu țigări în mai multe orașe din regiunea Doneţk.

Polițiștii au descins într-un apartament din orașul Sloviansk. În timpul perchezițiilor, aceștia au găsit peste 40,5 mii pachete de țigări fără timbre de accize din Ucraina și marcate cu „Duty Free”.

Conform presei locale, țigările erau de producție și ambalare din republica Moldova și Emiratele Arabe Unite.


Bunurile au fost ridicate de Poliția Națională Ucraineană în conformitate cu procedura stabilită.

Valoarea estimată a sechestratului este de peste 1,83 milioane de grivne, echivalentul a peste 1.180.000 de lei.

Pe numele suspecților au fost deschise dosare penale.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii