Rețele de socializare

Moldova

Caz terifiant, în capitală: Tânără de 19 ani, suspectată de omorul unei fetițe de doi anișori de care avea grijă

Publicat

Crimă excepțional de gravă descoperită de polițiști. Un copil de aproape 2 ani a fost ucis de o tânără în grija căreia a fost lăsat de propria mamă. Doi suspecți reținuți. Într-un anunț de presă, IGP anunță că va veni ulterior cu detalii.

Paralel, pe canalul de Telegram Ungureanu112 au apărut informații precum că o fetiță de doi ani ar fi fost ucisă de către o tânără de 19 ani în grija căreia a lăsat-o mama sa, tot de 19 ani, sâmbăta trecută în sectorul Ciocana.

Tânăra de 19 ani, mama copilului, și-ar fi „desfășurat activitatea” pe strada Albișoara și a lăsat fetița în grija prietenei sale de 19 ani.


Când s-a întors să o ia înapoi, aceasta a zis că ar fi luat-o altcineva.

Mama copilului a sesizat poliția.

Oamenii legii au luat-o la întrebări pe așa-zisa „babysitter de ocazie”, iar aceasta ar fi declarat că fetița a fost luată de către o altă prietenă care urma să o ducă la tatăl copilului, la Nisporeni.


Polițiștii au fost și la Nisporeni, dar tatăl copilului a susținut că nu cunoaște nimic.

Văzând că ceva miroase urât la mijloc, după o serie de măsuri operative, tânără de 19 ani le-a arătat unde a aruncat cadavrul, dar ar fi declarat că i s-ar fi făcut rău din senin.

La ora actuală se așteaptă rezultatele autopsiei.


Cei doi sunt reținuți pentru 72 de ore.

Știrea este în curs de actualizare ….


 


Moldova

/VIDEO/ Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing

Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza de 26 noiembrie pe strada Andrei Doga din capitală,

Publicat

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei Echipa.md, minorul de 15 ani era participant în cadrul campionatului național de kickboxing. Acesta ar fi luptat în două ture și era în așteptarea celei de-a treia.

La un moment dat băiatului i s-a făcut rău. Imediat acesta a fost scos din sala de lupte. Antrenorul acestuia a apelat de urgență al 112 și a solicitat intervenția medicilor.


Până al intervenirea specialiștilor medical minorului i-a fost acordat primul ajutorul medical fiindu-i efectuate respirația artificială și masaj cardiac indirect.

La fața locului, medicii ajunși, timp de oră au luptat pentru viața copilului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Aceștia au constatat decesul victimei.

Totodată, potrivit aceleiași surse Echipa.md, nu este pentru prima dată când minorului i s-ar fi făcut rău în timpul luptelor, însă atunci el a scăpat ca prin urechea acului.


Știrea este în curs de actualizare…

echipa.md

Citește mai departe

Moldova

Tragedie la SA „Floreni”. Un muncitor a fost ucis de un aparat de prelucrat soia

Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a fost strivit de un aparat de prelucrare a soiei. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:10, la SA „Floreni”

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, scrie deschide.md

Acesta muncea într-o încăpere în care se prelucrează soia, când a fost strivit de un aparat de transportare a soiii. În urma traumatismelor, bărbatul a murit pe loc.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Țigări, printre care și moldovenești, în valoare de peste un milion de lei depistate de polițiștii ucraineni

O ucraineancă a fost documentat pentru fabricarea, depozitarea, vânzarea sau transportul ilegal în vederea vânzării de produse accizabile. Acesta vindea țigări moldovenești.

Publicat

Potrivit oamenilor legii din Ucraina, femeia, împreună cu alți intermediari a fost angajată în comerțul ilegal cu țigări în mai multe orașe din regiunea Doneţk.

Polițiștii au descins într-un apartament din orașul Sloviansk. În timpul perchezițiilor, aceștia au găsit peste 40,5 mii pachete de țigări fără timbre de accize din Ucraina și marcate cu „Duty Free”.

Conform presei locale, țigările erau de producție și ambalare din republica Moldova și Emiratele Arabe Unite.


Bunurile au fost ridicate de Poliția Națională Ucraineană în conformitate cu procedura stabilită.

Valoarea estimată a sechestratului este de peste 1,83 milioane de grivne, echivalentul a peste 1.180.000 de lei.

Pe numele suspecților au fost deschise dosare penale.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii