Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Zi de doliu, în raionul Rîșcani. Doi șoferi, de 22 și 64 de ani, au decedat în urma a două accidente

Zi de doliu, în raionul Râșcani.Un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 64 de ani au decedat în urma a două accidente violente.

Publicat

Primul caz a avut loc în data de 27 octombrie, în jurul orei 15.00, în localitatea Corlăteni. Bărbatul de 64 de ani se deplasa din direcția orașului Bălți spre raionul Briceni, când la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar mașina lui a derapat de pe traseu și s-a rostogolit de mai multe ori.

Șoferul a zburat din vehicul prin geam, iar autoturismul s-a într-un câmp agricol. Din nefericire, automobilistul a decedat la fața locului. Preliminar totul s-ar fi întâmplat din cauza vitezei excesive.


Iar cu o oră jumătate mai târziu, la distanța de 30 de km de primul accident, alte trei vehicule s-au tamponat violent. Totul s-a întâmplat la intrarea în orașul Rîșcani. Una dintre mașini era condusă de un tânăr de 22 de ani, ce avea și n pasager în vârstă de 52 de ani.

La volanul celui de-al doilea automobil se afla un bărbat de 43 de ani și-l avea ca pasager pe fiul său minor de 6 anișori. Iar dubița era condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului mașina condusă de tânărul de 22 de ani s-a inversat, iar șoferul a decedat la fața locului.

Pasagerul in acea mașină, de 52 de ani a fost dus la spital. Nicio persoană din celelalte două autoturisme nu a pățit nimic. Ambele cazuri sunt investigate de polițiștii din Rîșcani.Moldova

/VIDEO/ Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing

Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza de 26 noiembrie pe strada Andrei Doga din capitală,

Publicat

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei Echipa.md, minorul de 15 ani era participant în cadrul campionatului național de kickboxing. Acesta ar fi luptat în două ture și era în așteptarea celei de-a treia.

La un moment dat băiatului i s-a făcut rău. Imediat acesta a fost scos din sala de lupte. Antrenorul acestuia a apelat de urgență al 112 și a solicitat intervenția medicilor.


Până al intervenirea specialiștilor medical minorului i-a fost acordat primul ajutorul medical fiindu-i efectuate respirația artificială și masaj cardiac indirect.

La fața locului, medicii ajunși, timp de oră au luptat pentru viața copilului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Aceștia au constatat decesul victimei.

Totodată, potrivit aceleiași surse Echipa.md, nu este pentru prima dată când minorului i s-ar fi făcut rău în timpul luptelor, însă atunci el a scăpat ca prin urechea acului.


Știrea este în curs de actualizare…

echipa.md

Citește mai departe

Moldova

Tragedie la SA „Floreni”. Un muncitor a fost ucis de un aparat de prelucrat soia

Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a fost strivit de un aparat de prelucrare a soiei. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:10, la SA „Floreni”

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, scrie deschide.md

Acesta muncea într-o încăpere în care se prelucrează soia, când a fost strivit de un aparat de transportare a soiii. În urma traumatismelor, bărbatul a murit pe loc.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Țigări, printre care și moldovenești, în valoare de peste un milion de lei depistate de polițiștii ucraineni

O ucraineancă a fost documentat pentru fabricarea, depozitarea, vânzarea sau transportul ilegal în vederea vânzării de produse accizabile. Acesta vindea țigări moldovenești.

Publicat

Potrivit oamenilor legii din Ucraina, femeia, împreună cu alți intermediari a fost angajată în comerțul ilegal cu țigări în mai multe orașe din regiunea Doneţk.

Polițiștii au descins într-un apartament din orașul Sloviansk. În timpul perchezițiilor, aceștia au găsit peste 40,5 mii pachete de țigări fără timbre de accize din Ucraina și marcate cu „Duty Free”.

Conform presei locale, țigările erau de producție și ambalare din republica Moldova și Emiratele Arabe Unite.


Bunurile au fost ridicate de Poliția Națională Ucraineană în conformitate cu procedura stabilită.

Valoarea estimată a sechestratului este de peste 1,83 milioane de grivne, echivalentul a peste 1.180.000 de lei.

Pe numele suspecților au fost deschise dosare penale.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii