Rețele de socializare

Moldova

O femeie de 33 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost snopită în bătăi de propriul concubin, la Cimișlia

O femeie de 33 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost snopită în bătăi de propriul concubin. Bărbatul este cercetat penal.

Publicat

Potrivit ofițerului de presă de la IP Cimișlia, Cristina Vicol, despre decesul femeii de 33 de ani s-a aflat în data de 12 septembrie. Medicul legist, venit cu echipajul de poliție la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața corpului victimei, însă, în data de 13 septembrie, rezultatele expertizelor medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit în urma rupturii mezoului, traumă toracico-abdominală închisă.

Pe marginea cazului dat, în urma discuțiilor duse cu concubinul femeii, s-a aflat că la data de 11 septembrie, el ar fi consumat alcool împreună cu femeia. La un moment dat, s-a iscat un conflict spontan, în urma cărui fapt, bărbatul i-a aplicat femeii câteva lovituri cu picioarele în regiunea abdomenului și câteva lovituri cu palma în regiunea feței, după care ultimii s-au culcat, iar la scurt timp, femeia a decedat.

S-a mai stabilit că bărbatul anterior a mai agresa fizic concubina, ultimul fiind deja în vizorul organelor de poliție, în privința acestuia fiind pornite alte două cauze penale privind violența în familie.


La momentul actual de către polițiștii IP Cimișlia se întreprind acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor producerii cazului dat, fiind pornită o cauză penală conform elementelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art.2011 al.(4) CPRM, bărbatul fiind reținut în baza art.166 CPPRM.


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Incendiu pe traseul Chișinău-Comrat. Un camion a fost mistuit de flăcări

Incendiu pe traseul Chișinău-Comrat. Un autocamion a luat foc, iar circulația în zonă a fost blocată.

Publicat

Totul a avut loc în după-amiaza de 26 octombrie, în apropierea satului Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia.

În imaginile de la fața locului se poate observa camionul, cuprins de niște flăcări uriașe, iar un nour imens de fum negru și dens urcă spre cer la zeci de metri înălțime.

În secvența video se poate observa că un alt camion cu cisternă, șoferul căruia încearcă să domolească focul.


Din fericire, în urma izbucnirii flăcărilor nimeni nu a avut de suferit.

Deocamdată nu sunt clare cauzele incendiului.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Femeie surprinsă cum fură două flori decorative din fața unei fântâni, la Ceadîr-Lunga

S-a făcut de rușine. O femeie a fost surprinsă de o cameră de supraveghere cum fură două flori decorative, plantate lângă o fântână, după care părăsește grăbit locul faptei.

Publicat

Totul a avut loc în orașul Ceadâr-Lunga, la o fântână cu apă potabilă, unde teritoriul este decorat cu plante decorative. În secvența video se observă cum femeia se apropie, smulge mai întâi o floare, o pune într-o pungă, o ia apoi și pe a doua și pleacă de la locul faptei.

Se pare că femeia nu știa însă că locul este supravegheat video.

Acum, poliția din Ceadîr-Lunga urmează să dea de urmele bănuitei.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

VIDEO: Scandal în autobuz, după ce o femeie a refuzat să poarte mască. Somată de carabinieri, a leșinat

Scandal în stația de așteptare a transportului public de pe strada Ștefan cel Mare, intersecție cu strada Armenească, din capitală. O femeie s-a luat la harță cu pasagerii unui autobuz, dar și cu un echipaj de carabinieri, după ce aceștia au somat-o să-și pună masca de protecție.

Publicat

Totul s-a întâmplat azi dimineață, când femeia ar fi încercat să intre într-un autobuz fără masca de protecție. Pasagerii revoltați au somat-o pe această se se conformeze regulilor antiepidemice, dar femeia a refuzat, spunând că are certificat de la medic că îi este contraindicată purtarea măștii de protecție și a blocat intrarea în transportul public, scrie Jurnal MD.

Călătorii au solicitat intervenția unei patrule de carabinieri care se aflau în apropiere.

„Persoana în cauză a refuzat categoric și a reacționat impulsiv la observațiile făcute. Pentru a calma spiritele, carabinierii i-au adus la cunoștință cerințele stipulate în hotărârile CNESP. În timpul discuției persoana a reacționat negativ și la un moment dat a căzut în leșin. Carabinierii au solicitat la fața locului o ambulanță, care la scurt timp a preluat persoana pentru a-i acorda ajutor medical calificat. Carabinierii și-au continuat exercitarea misiunii de serviciu”, ​a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Inspectoratului General de Carabinieri Alexandru Bejan.


Imaginile cu momentul incidentului ne-au fost trimise de un martor ocular.


Citește mai departe

topul săptămânii