Rețele de socializare

În căutare

Atenție la individul din imagini! Este căutat după ce ar fi amăgit o femeie de 5.500 de lei

Bărbatul din imagini este căutat de către angajații Inspectoratului sec.Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei escrocherii.

Publicat

Cazul a avut loc la data de 30 iulie a anului curent. Victima a declarat ca a făcut cunoștință cu individul pe un site de anunțuri, și sub pretextul de a-i repara mobila din bucătărie, i-a oferit suma de 5500 lei. După ce suspectul a intrat în posesia banilor, acesta a dispărut, și a deconectat și telefonul fără ca să-și onoreze obligațiunile.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar conform legislației suspectul riscă o pedeapsă cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la 3 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 060 523 066, 069 799 636


Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Advertisement

În căutare

Băiat de 15 ani, dispărut de trei zile. Părinții, rudele și poliția cer ajutorul oamenilor

Dispărut de trei zile. Un minor de 15 ani din satul Puhoi, raionul Ialoveni este căutat cu disperare de părinți și rude.

Publicat

Iar asta după ce, în data de 23 octombrie el s-a dus de acasă și nu a mai revenit. Cei apropiași l-au căutat peste tot și au cerut și ajutorul poliției, însă, până la moment, copilul este de negăsit.

Mama băiatului le-a relatat oamenilor legii că fiul ei pe nume Dan Catrev ar avea unele probleme de sănătate și se află la evidența medicului psihiatru. Anterior el ar mai fi fugit de acasă, însă era de obicei găsit la scurt timp.

De această dată, rudele presupun că el s-ar putut fi îndreptat spre Chișinău. În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numărul scurt 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat sector de poliție.


Orice informație contează.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A lăsat un farmacist fără telefoane mobile

Căutat de poliție pentru un furt comis acum trei luni de zile. Poliția capitalei cere ajutorul oamenilor pentru a identifica bărbatul ce apare în imagini.

Publicat

Acesta este suspectat că în 23 iulie, ar fi intrat într-o farmacie de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani al capitalei și a furat două telefoane ale farmacistului, în valoare totală de peste 10.000 de lei. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru furt, însă până la moment principalul suspect nu a fost identificat.

În acest context, persoanele care dețin informații despre individul din imagini sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 144 029.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă detenție pe un termen de până la 4 ani.


Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-au făcut de rușine. Cuplul din imagini, căutat de poliția din Bălți pentru furtul unui portmoneu

S-au făcut de rușine. Persoanele care apar în imagini sunt căutate de poliție după ce ar fi comis un furt într-un supermarket din orașul Bălți.

Publicat

Potrivit unui comunicat emis de reprezentanții IP Bălți, totul s-ar fi întâmplat după ce proprietara portofelului, din neatenție și-a uitat bunul cu acte și bani pe unul din rafturile magazinului. Femeia și bărbatul din imagini, care venise împreună în acel magazin, ar fi observat portofelul uitat, iar după ce s-au asigurat că nu-i vede nimeni, femeia și l-a pus în geantă și împreună s-au dus de la fața locului.

În acest context, persoanele care au recunoscut femeia și bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 100 936.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii