Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Trei mașini și un camion s-au tamponat, la Drochia. Două minore – rănite

carambol pe un traseu din nordul țării. Trei automobile și un autocamion s-au tamponat violent.

Publicat

La data de 11.09.2021, orele 12:13 a parvenit informație telefonică de la serviciul 112, s-a adresat un bărbat care a comunicat că pe traseul ce leagă satele Sofia și Miciurin din raionul Drochia, s-a produs un accident rutier cu implicarea a 3 automobile și un TIR.

La fața locului s-a stabilit că pe traseul R-12 km 46 +350, s-a produs un accident rutier între automobilele:

• a/m de model Renault Symbol, condus de un bărbat din Strășeni, care avea ca pasageri 3 persoane minore care își fac studiile în satul Tîrnova, raionul Dondușeni;


• a/m de model Fiat Scudo condus de un bărbat de 60 de ani, locuitor al satului Maramonovca, r-nul Drochia;

• a/m de model Nissan Premiera, condus de un bărbat, locuitor al satului Pelinia, care avea ca pasager pe minora vîrsta 16 ani .

• camion de model MAN condus de un bărbat de 39 de ani, locuitor al orașului Dondușeni


În urma impactului două minore au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Celelalte persoane sunt în afara oricărui pericol.

Pe cazul dat se întreprind acțiuni de urmărire penală la stabilirea tuturor circumstanțelor.


Moldova

/VIDEO/ Scandal cu îmbrânceli, într-un troleibuz din capitală. Un tânăr a refuzat să îmbrace masca de protecție

Scandal cu îmbrânceli, într-un troleibuz din capitală. Un tânăr a fost scos cu forța din transportul urban pentru că ar fi refuzat să îmbrace masca de protecție.

Publicat

Cazul a avut loc în data de 20 septembrie, în jurul orei 11.45 pe strada Ion Creangă. Mai mulți pasageri s-au revoltat de comportamentul tânărului și au cerut carabinierilor să-l dea jos din troleibuz.

În urma schimbului de replici dure, unul dintre pasageri a împins tânărul din vehicul. Ulterior, de acesta s-au apropiat carabinierii pentru a-l documenta.

Potrivit ofițerului de presă de la IGC, Tatiana Pîrlog, în cele din urmă, tânărul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului dar și stabilirea tuturor circumstanțelor.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Tânăr bătut crunt și lăsat să zacă pe calea ferată. Victima se află la spital

Publicat

Bătut crunt și lăsat să zacă pe calea ferată. Un tânăr de 28 de ani se află în stare gravă la spital. Poliția caută persoanele care l-ar fi maltratat.

Despre caz ne-a relatat un urmăritor fidel al site-ului nostru.

Potrivit lui, tânărul a fost depistat pe o cale ferată dintre satele Pleșeni(Cantemir) și Cuporani(Leova), în data de 12 septembrie, în jurul orei 06.40, de către un bărbat care și-ar fi scos capra la păscut.


Contactat pentru a afla mai multe detalii, ofițerul de presă de la IP Leova, Cristina Ciobanu, a declarat că în ajunul incidentului, tânărul de 28 de ani se afla în ospeție la un amic de al său.

La un moment dat, el ar fi spus că pleacă spre casă, deoarece se pare că în drum spre prietenul său și-ar fi pierdut telefonul mobil.

Tânărul nu s-a mai întors înapoi acasă la prietenul său, iar dimineața a fost depistat inconștient pe calea ferată.


Acesta avea o mulțime de leziuni corporale grave. Victima a fost internată la spital.

La moment, poliția a deschis o cauză penală și încearcă face tot posibilul pentru a da de urmele suspecților.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Prinși cu droguri în buzunare. Patru tineri, dintre care un minor, reținuți de carabinieri

Patru tineri, dintre care un minor, reținuți pe străzile capitalei de către carabinieri. Toți patru aveau droguri asupra lor.

Publicat

Cazurile au avut loc în weekend, în sectoarele Ciocana și Botanica. Potrivit carabinierilor, este vorba despre patru indivizi de 21, 29, 17 și 18 ani. Chiar dacă au fost reținuți în zile diferite, i-a dat de gol același lucru – comportamentul ciudat.

În toate cazurile, tinerii au fost duși inspectoratele de poliție pentru documentare, iar cele cinci pachețele cu substanțe narcotice ridicate de la ei au fost transmise spre expertize. În cadrul documentărilor s-a stabilit că individul de 29 de ani era anunțat în căutare pentru alte infracțiuni.

Cei patru riscă acum dosare pentru păstrarea substanțelor narcotice.


echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii