Rețele de socializare

În căutare

Identitatea tinerei depistată moartă acum 7 luni nu a fost încă stabilită. Poliția cere repetat ajutorul oamenilor

Identitatea tinerei depistată moartă acum 7 luni nu a fost încă stabilită. Poliția cere repetat ajutorul oamenilor

Publicat

Într-un comunicat de presă, poliția scrie că cere ajutorul cetăţenilor la identificarea unei femei, cadavrul căreia a fost găsit la data de 12 decembrie 2020, în extravilanul satului Nicolaevca, raionul Florești.

Semnalmente: vârsta aproximativ 16– 20 de ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie de culoare roșie și cercei din aur.


Femeia, cadavrul căreia a fost găsit ars, la momentul plecării ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă.

În acest context, oamenii sunt rugați să verifice dacă sunt bine rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise.

De asemenea, să atragă atenția asupra modelului cerceilor depistați, în caz că cunosc pe cineva care purta acest model.


Persoanele care dispun de informații apelați numerele de telefon: 112, 060797688 sau 060033442.

 


Advertisement

În căutare

S-a dus de acasă acum 2 luni și nu a mai revenit: Minora din imagini, căutată de părinți și poliție

Căutată cu disperare timp de două luni. O minoră de 14 ani din Orhei a dispărut fără urmă, iar familia acesteia și poliția o caută încontinuu. Minora a plecat de acasă în data de 27 decembrie 2023 și până în prezent nimeni nu cunoaște nimic despre locul aflării acesteia.

Publicat

Minora de 14 ani are înălțimea de 1,70 m, corpolență medie, păr șaten și ochi căprui.

În momentul plecării de acasă purta un hanorac de culoare maro, o geacă din denim și pantaloni de culoare neagră.

De menționat este că, fata a avut și anterior tentative de a fugi de acasă.


Oamenii legii îndeamnă persoanele care recunosc minora din imagine și cunosc informații despre locul aflării acesteia, să sune la numărul de urgență 112.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Atenție la fata din imagini: Are 14 ani și este căutată de părinți și poliție deja de 3 săptămâni

UPDATE : Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă în municipiul Bălți, în afara oricărui pericol. Despre asta a anunțat Poliția într-o notă informativă. Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Publicat

Știrea inițială: Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea localizării unei minore de 14 ani din municipiul Bălți. Aceasta a plecat de la domiciliu la 26 ianuarie curent și până la moment nu a revenit.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Un moldovean a murit, după ce a fost împușcat la Paris: Familia tânărului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

Un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist în Franța, Paris, a decedat, după ce a fost împușcat de doi bărbați, care voiau să îi fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicită ajutor pentru repatrierea corpului.

Publicat

„Dorel Gancear s-a stins din viață în urma unui conflict cu persoane necunoscute. A fost împușcat mortal. Cu rugămintea rudelor am acceptat să fac această postare şi să vă rog să ne organizăm şi să adunăm suma necesară pentru repatrierea lui Dorel, scrie Unimedia.INFO.

Suntem mulți la Paris, dar şi în Italia, Germania, Olanda. Din numele părinților îndurerați vă rugăm să donați care și cât poate ca să fie repatriat corpul neînsuflețit a lui Dorel şi să poată părinții să îl înmormânteze.

Transferul puteți face direct pe contul bancar al tatălui lui Dorel, v-am ataşat contul bancar în poză. Haideți să ne mobilizăm cu toții, împreună vom putea ajuta acestă familie sfâşiată de durere.


Card bancar 4326170012598561 – IGOR GANCEAR”, se arată în mesajul postat pe rețele.


Citește mai departe

topul săptămânii