Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Noi detalii de la accidentul fatal din Ucraina. Ce spune colegul șoferului care s-a tamponat în TIR

Noi detalii de la accidentul fatal din Ucraina. Presa din Ucraina a pus la dispoziție declarațiile făcute de celălalt șofer de autobuz. Ce spune șoferul autocarului , care s-a tamponat în TIR

Publicat

Din spusele lui, conducătorul care se afla la volan în momentul producerii impactului se jură că nu a adormit. Acesta spune că ar fi observat prea târziu autocamionul staționat la marginea drumului din cauza că șoseaua nu era iluminată.

Amintim că totul s-a întâmplat în dimineața de 27 iulie, la ora 04.00, în apropiere de localitatea Liubașevka.

În autocarul Kiev-Chișinău se aflau 20 de pasageri, dintre care și un copil de 13 ani.


Șase dintre ei au fost duși la spital cu diverse traume, iar un moldovean de 61 de ani a decedat la fața locului. Acesta era așezat pe primul scaun, iar pentru a recupera cadavrul din autocar, a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare.

Poliția din Ucraina anunță că totul s-ar fi întâmplat după ce șoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un autocamion care staționa pe acostament.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla circumstanțele producerii accidentului, dar și pentru a stabili identitatea victimelor.


 

Moldova

Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a inversat cu tot cu motocultorul pe care-l conducea în stare de ebrietate, la Căușeni

La 25 septembrie curent ora 19:41, poliția din Căușeni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în localitatea Plop Știubei raionul Căuşeni.

Publicat

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit preliminar că un bărbat de 59 de ani, locuitor a localității Plop Știubei, in timp ce se deplasa cu un motocultor de model ,,ZUBR”, a pierdut controlul mijlocului de transport inversându-se în șanțul de scurgere a apei de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului, bărbatul a fost transportat în IMSP SR Căușeni pentru ajutor medical.

Conducătorul mijlocului de transport fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat 0,36 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.


Alte circumstanțe se stabilesc.


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat, care era tratat de Covid, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul doi al spitalului

Tragedia s-a întâmplat în ziua de 26 septembrie în jurul orei 15:45 la Spitalul Raional din orașul Soroca.

Publicat

Potrivit oamenilor legii, ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că astăzi, aproximativ la ora 15:45, un bărbat de 67 de ani locuitor al raionul Dondușeni, fiind internat în staționar în Spitalul Raional Soroca, în secția „Covid-19”, având scop de suicid s-ar fi aruncat de la etajul 2 al spitalului, în urma leziunilor primite bărbatul a decedat pe loc.

Cadavrul a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Cinci șoferi băuți la volan au fost depistați, într-o noapte, de inpectorii de patrulare.

Cinci șoferi în stare de ebrietate au fost înlăturați în noapte a de 25 spre 26 septembrie de la volanul mașinii de către ofițerii Inspectoratului Național de
Securitate Publică.

Publicat

Unii ar zice că e o cifră mică, alți nu. Însă noi știm că am reușit să salvăm vieți omenești, pentru că starea de ebrietate la volan, provoacă tragedii.

Astăzi, 5 familii, sau poate mai multe aveau să se afle în suferință, dacă noi nu reușeam la timp să îi depistăm.

Acțiunile de prevenire a tragediilor din traficul rutier vor continuă. Noi nu ne vom opri la X șoferi depistați băuți la volan, dar vom continua până la cifra de zero, până ce fiecare conducător auto va înțelege că dacă urcă beat la volan, el este primul care suferă, după care proprii copii, nepoți, părinți.


De aceea, solicităm conducătorilor auto să nu conducă în stare de ebrietate, iar dacă sunteți martorul unei tentative, nu fiți indiferenți, interveniți și sunați la numărul de urgență 112.Citește mai departe

topul săptămânii