Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Un șofer, la un pas de a face insult la volan. A fost salvat de un echipaj INSP

Tragedie evitată la limită, în capitală. Un șofer a fost cât pe ce să facă insult la volan. A fost salvat de un echipaj INSP.

Publicat

Totul a avut loc în data de 21 iulie, în sectorul botanica al capitalei. Imaginile cu momentul în care automobilistul este scos din mașină au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei, el ar fi observat cum membrii unui echipaj de patrulare i-ar fi oferit primul ajutor medical unui șofer, iar apoi l-au ajutat să urce în ambulanța venită la fața locului.

Contactat pentru a afla mai multe detalii, ofițerul de presă de la INSP, Natalia Golovco a confirmat că un astfel de caz a avut loc pe strada Valea Crucii. Membrii echipajului care patrulau în zonă ar fi observat o mașină care se deplasa haotic pe stradă.


Imediat, oamenii legii au somat șoferul să oprească.

Fiind stopat, s-a stabilit că la volan se afla o persoană de gen masculin cu vîrsta de 39 ani, care se simțea rău, având semne de insult.

La fața locului a fost solicitată intervenția unei echipe a Ambulanței, iar până la sosirea echipajului specializat, polițiștii de patrulare i-au acordat ajutor medical.


În urma investigației, de către medicul de la ambulanță s-a constatat că ultimul avea tensiunea arterială ridicată, fiind administrate medicamentele necesare întru stabilirea stării de sănătate.

Urmează ca cetățeanul menționat, să se adreseze de sine stătător la spital, pentru o investigație mai amplă.


Moldova

/VIDEO/ Scandal cu îmbrânceli, într-un troleibuz din capitală. Un tânăr a refuzat să îmbrace masca de protecție

Scandal cu îmbrânceli, într-un troleibuz din capitală. Un tânăr a fost scos cu forța din transportul urban pentru că ar fi refuzat să îmbrace masca de protecție.

Publicat

Cazul a avut loc în data de 20 septembrie, în jurul orei 11.45 pe strada Ion Creangă. Mai mulți pasageri s-au revoltat de comportamentul tânărului și au cerut carabinierilor să-l dea jos din troleibuz.

În urma schimbului de replici dure, unul dintre pasageri a împins tânărul din vehicul. Ulterior, de acesta s-au apropiat carabinierii pentru a-l documenta.

Potrivit ofițerului de presă de la IGC, Tatiana Pîrlog, în cele din urmă, tânărul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului dar și stabilirea tuturor circumstanțelor.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Tânăr bătut crunt și lăsat să zacă pe calea ferată. Victima se află la spital

Publicat

Bătut crunt și lăsat să zacă pe calea ferată. Un tânăr de 28 de ani se află în stare gravă la spital. Poliția caută persoanele care l-ar fi maltratat.

Despre caz ne-a relatat un urmăritor fidel al site-ului nostru.

Potrivit lui, tânărul a fost depistat pe o cale ferată dintre satele Pleșeni(Cantemir) și Cuporani(Leova), în data de 12 septembrie, în jurul orei 06.40, de către un bărbat care și-ar fi scos capra la păscut.


Contactat pentru a afla mai multe detalii, ofițerul de presă de la IP Leova, Cristina Ciobanu, a declarat că în ajunul incidentului, tânărul de 28 de ani se afla în ospeție la un amic de al său.

La un moment dat, el ar fi spus că pleacă spre casă, deoarece se pare că în drum spre prietenul său și-ar fi pierdut telefonul mobil.

Tânărul nu s-a mai întors înapoi acasă la prietenul său, iar dimineața a fost depistat inconștient pe calea ferată.


Acesta avea o mulțime de leziuni corporale grave. Victima a fost internată la spital.

La moment, poliția a deschis o cauză penală și încearcă face tot posibilul pentru a da de urmele suspecților.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Prinși cu droguri în buzunare. Patru tineri, dintre care un minor, reținuți de carabinieri

Patru tineri, dintre care un minor, reținuți pe străzile capitalei de către carabinieri. Toți patru aveau droguri asupra lor.

Publicat

Cazurile au avut loc în weekend, în sectoarele Ciocana și Botanica. Potrivit carabinierilor, este vorba despre patru indivizi de 21, 29, 17 și 18 ani. Chiar dacă au fost reținuți în zile diferite, i-a dat de gol același lucru – comportamentul ciudat.

În toate cazurile, tinerii au fost duși inspectoratele de poliție pentru documentare, iar cele cinci pachețele cu substanțe narcotice ridicate de la ei au fost transmise spre expertize. În cadrul documentărilor s-a stabilit că individul de 29 de ani era anunțat în căutare pentru alte infracțiuni.

Cei patru riscă acum dosare pentru păstrarea substanțelor narcotice.


echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii