Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Comportament inadecvat în trafic. O șoferiță de 53 de ani: „Da am băut, treaba mea”

Comportamentul inadecvat al unei șoferițe la volan a lăsat fără cuvinte mai mulți martori oculari.

Publicat

Aceasta mai nu a dat cu mașina peste trecători, iar când a auzit că la fața locului a fost chemată poliția, șoferița a accelerat și a plecat în viteză, pierzându-se printre străzile din localitate. Totul a avut loc în data de 16 iunie, aproape de ora 21.00, într-un sat din țară. Imaginile cu momentul incidentului au fost postate pe o rețea de socializare. Autorul filmulețului susține că femeia manifesta un comportament agresiv, iar când s-a apropiat de ea, a simțit un miros puternic de alcool.

Secvență din discuția celor de la fața locului:

– Domnul, care l-ați luat cu mașina a spus că dumneavoastră ați servit.


– Și dumneavoastră tot ați spus: „am băut”.

– Măi băiete, treaba mea eu ce fac!

– Nu-i treaba dumneavoastră, așteptăm poliția și gata. Dumnevoastră dacă fugiți… Dă-te, dă-te la o parte!


Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la INSP, Natalia Golovco, a declarat că inspectorii de patrulare s-au autosesizat pe caz în baza imaginilor apărute pe rețelele de socializare. La moment se întreprind toate măsurile necesare pentru ca șoferița să fie identificată. Dacă se va demonstra că a urcat băută la volan, e ava fi trasă la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md

Moldova

/FOTO/ Pieton accidentat în centrul capitalei. Bărbatul traversa neregulamentar

Accident în centrul capitalei. Un bărbat de 52 de ani a ajuns la spital după ce o șoferiță de 26 de ani a dat cu mașina peste el.

Publicat

Totul a avut loc în după-amiaza de 30 iulie, pe strada Alexandr Pușkin. Imaginile de la fața locului au fost plasate pe o rețea de socializare de către un martor ocular. În acestea se poate observa că coliziunea s-a produs în afara trecerii de pietoni. Totodată, se poate observa că oglinda retrovizoare a mașinii a fost distrusă.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic a declarat că pietonul, în vârstă de 52 de ani ar fi încercat să traverseze neregulamentar strada, iar șoferița nu ar fi reușit să frâneze și l-a accidentat în plin.

La locul impactului a venit și ambulanța, iar pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Cercetările pe caz continuă.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Salvatorii continuă să caute minorul de 15 ani, dispărut în apele Nistrului în urma unei excursii nereușite

În dimineața zilei de 30 iulie, începând cu ora 07:00, angajații IGSU au reluat lucrările de căutare a minorului dat dispărut pe râul Nistru, în apropiere de localitatea Ustia, raionul Dubăsari.

Publicat

Acțiunile salvatorilor sunt desfășurate pe cale terestră și subacvatică în preajma localității Ustia. Specialiștii vor verifica toate porțiunile de relief a malului, iar pe parcursul zilei de azi, scafandrierii din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.1 vor continua lucrările de căutare subacvatică în apropierea barajului hidrocentralei Dubăsari, precum și în direcția orașului Vadul lui Vodă folosind scanerul sonor acustic performant. Echipele de scafandrieri lucrează la adâncime maximă de 12 metri.

La moment, în misiunea de căutare a minorului dispărut sunt implicate 27 persoane printre care angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Poliției Dubăsari, inclusiv reprezentanții Agenției Navale.

La fața locului a ajuns echipa de psihologi din cadrul IGSU, care acordă asistența rudelor îndurerate. Lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopții, după ce echipele de scufundări subacvatice au lucrat pe parcursul zilei de 29 iulie, însă fără rezultat.


Amintim că băiatul în vârstă de 15 ani a fost dat dispărut după ce o plută improvizată s-a inversat pe râul Nistru și se presupune că acesta s-ar fi înecat. Acțiunile de căutare-salvare vor continua.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un tânăr s-a izbit cu Mercedes într-un microbuz de pe ruta Chișinău-Orhei. Cinci pasageri și un șofer – răniți

Astăzi, în jurul orei 05.30, poliția din Orhei a fost sesizată, precum că pe traseul din apropierea localității Ivancea s-a produs un accident rutier, cu persoane traumatizate.

Publicat

Preliminar, oamenii legii au stabilit că, automobilul de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani,fără a deține permis de conducere, a ieșit pe contrasens și a tamponat lateral un microbuz care activează pe ruta regulată Orhei-Chișinău.

În urma impactului, conducătorul microbuzului și 5 pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul raional Orhei, cu diverse traumatisme.

În urma testării șoferilor cu aparatul de tip Drager, s-a stabilit că tânărul de 21 avea 0,18 mg/l alcool în aerul expirat.Citește mai departe

topul săptămânii