Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A uitat de cartofii ce i-a pus la prăjit la argaz și a adormit. Peste câteva minute pompierii i-au bătut la ușă

Locatarii unui bloc locativ amplasat pe strada Petru Zadnipru au alertat pompierii după ce au făcut un nor de fum emanat din apartamentul vecinului.

Publicat

În ziua de 5 iunie, în jurul orei 14:30, pompierii au fost alertați despre producerea unui incendiu.

La fața locului au intervenit două echipaje.

În imaginile expediate la adresa redacției noastre de către o locatară a blocului se poate observa că fumul iese pe fereastra unui apartament amplasat la etajul întâi al blocului locativ.


Contactată, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu ne-a comunicat că incendiul a pornit din cauza mâncării uitate pe aragazul conectat. De asemenea aceasta a menționat că în urma celor întâmplate nici o persoană nu a avut de suferit.

De asemenea, martorul ocular ne-a comunicat că vecinul lor este un bărbat și că acest6a ar suferi de patima alcoolului. Acesta ar fi pus pe aragaz o tigaie cu cartofi pentru a-i prăji însă ar fi uitat și s-a culcat.

echipa.md


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii