Rețele de socializare

Moldova

Deținutul evadat din pușcăria de la Cricova a fost reținut

Cebanica Valentin, deținutul de 28 de ani evadat acum o săptămână din Penitenciarul nr.4 din Cricova a fost reținut în noaptea de 29 mai, la o oră după miezul nopții, pe strada Uzinelor din capitală.

Publicat

Amintim că acesta a evadat de la Penitenciarul din Cricova, în noaptea de 24 mai. Atunci, individul în vârstă de 28 de ani ar fi deteriorat lacătul de la tavanul ce duce spre acoperișul blocului administrativ. Apoi, ar fi reușit să escaladeze edificiile de pază ale penitenciarului, a ieșit de pe teritoriu și s-a deplasat într-o direcţie necunoscută.

Tânărul își ispășea pedeapsa pentru furt, violare de domiciliu și ameninţarea sau violenţa săvîrşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, fiind condamnat la 12 ani privare de libertate. Deținutul pe nume Valentin Cebanica este originar din satul Purcari, raionul Ștefan Vodă.


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii