Rețele de socializare

Moldova

Procurorii nu pot trimite în instanță dosarul tinerei care și-ar fi ucis mama: Expertiza psihiatrică, așteptată de cinci luni

Procurorii nu pot trimite în instanță dosarul tinerei din Găgăuzia care și-ar fi ucis mama.

Publicat

Motivul ar fi expertiza medico-legală, care este așteptată de acuzatori de cinci luni, a spus procurorul Victor Cîlcic pentru presa locală, transmite Zugo.md.

„O decizie finală nu a fost încă luată. Motivul este în necesitatea obținerii rezultatelor expertizei medico-legale. Rezultatele finale ale expertizei sunt obligatorii”, a declarat Cîlcic.

Amintim că, în seara de 11 decembrie, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință. Potrivit informațiilor preliminare, aceasta ar fi fost înjughiată de către fiica sa, în vârstă de 21 de ani.


La scurt timp, poliția a reținut tânăra, care se afla în stare de ebrietate narcotică.

La 14 decembrie 2020, magistrații Judecătoriei Comrat au admis demersul procurorilor și au emis un mandat de arest pentru 30 de zile pe numele tinerei.


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii