Rețele de socializare

Moldova

Noi detalii despre accidentul din Bulgaria, cu implicarea unui microbuz din Găgăuzia. Sunt șase răniți

Au apărut noi informații despre accidentul care s-a produs acum câteva zile în Bulgaria, în care a fost implicat un microbuz din Găgăguzia.

Publicat

Au avut de suferit șase persoane, inclusiv șoferul mijlocului de transport, transmite Newsmaker.MD.

Astfel, în urma impactului, au fost accidentați cinci pasageri și conducătorul mijlocului de transport. Două persoane sunt fost spitalizate în stare gravă. Alte două au beneficiat de primul ajutor la fața locului și au refuzat spitalizarea. În prezent, acestea sunt deja acasă.

La volanul microbuzului se afla un locuitor al satului Dezghingea, UTA Găgăuzia. Din primele informații, șoferul a intrat cu viteză mare într-o intersecție, pe timp de noapte, fără să știe că, cu doar două săptămâni mai devreme, în regiune fusese organizat un sens giratoriu și fusese montat un obstacol din beton. Microbuzul a intrat în plin în placa de beton și a fost făcut zob.


Amintim că totul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în orașul Pitulicek. 


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii