Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident în raionul Hîncești: O minoră de 10 ani a fost traumată, după ce mașina cu care se deplasa s-a tamponat cu un alt autovehicul

Accident la intrarea în localitatea Lăpușna. Două vehicule au derapat de pe carosabil, după ce s-au tamponat frontal. O fată de 10 ani a avut nevoie de ajutor medical.

Publicat

Cazul a fost înregistrat în data de 2 mai. Serviciul 112 a fost sesizat precum că a avut loc un impact puternic la intrare în localitatea Lăpușna și că este un copil rănit.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj de polițiști împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a stabilit că mașinile au intrat concomitent într-o intersecție, unul din șoferi ignorând prioritatea celuilalt. Prin urmare, vehiculele s-au tamponat și au derapat de pe traseu.

În urma coliziunii a avut de suferit o fetiță de 10 ani. Aceasta se afla în salonul uneia dintre mașini în calitate de pasageră. Medicii i-au acordat minorei ajutor necesar pe loc. Ambii șoferi au fost testați la alcool. Rezultatul a demonstrat că unul dintre conducători a fost beat, având o concentrație de alcool de 0,54 de mg/l în aerul expirat.


Pe caz a fost deschid un dosar penal. Automobilistul al cui vină va fi demonstrată riscă pedeapsă conform legislației în vigoare. Alte circumstanțe se stabilesc.

hn24.net 


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii