Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un microbuz s-a răsturnat, după ce s-a izbit într-un camion, la Goian. Sunt victime

Publicat

Cinci persoane, dintre care doi copii de 6 și respectiv 9 ani au ajuns la spital după ce un microbuz s-a izbit în remorca unui camion, apoi s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în data de 30 aprilie în apropiere de localitatea Goian. La fața locului au venit pompierii, polițiștii și mai multe ambulanțe.

Oamenii legii au constatat că microbuzul răsturnat era condus de un șofer de 35 de ani. În mașină se afla soția lui, și cei doi copii ai familiei. Autocamionul era condus de un bărbat de 55 de ani. Din motive deocamdată neclare, șoferul microbuzului s-a tamponat în autocamionul care transporta carcasa unui autobuz. În urma impactului, toate cinci persoane aflate în vehicule au fost transportate la spital. La moment se cunoaște că cel mai mult a avut de suferit copilul de 9 ani.

Acesta se află în stare gravă. Oamenii legii urmează să stabilească care dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului. Acesta riscă dosar penal.


echipa.md


Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii