Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Doi minori, bătuți în plină stradă fără niciun motiv

Băieţi bătuţi în plină stradă, la doar o zi distanţă. Doi adolescenţii de 14 şi 15 ani au fost luaţi la pumni fără niciun motiv.

Publicat

Infracţiunile au avut loc în sectoarele Botanica şi Ciocana ale Capitalei. Unul dintre minori a ajuns pe masa de operaţii, iar altul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Părinţii lor spun că sunt îngroziţi de cele întâmplate, transmite Publika.md.

Sâmbătă seara, un băiat de 15 ani a fost bătut cu bestialitate de o gaşcă de tineri.

Potrivit tatălui său, adolescentul se afla lângă un magazin cu câţiva colegi de clasă, când au fost atacaţi de indivizii agresivi. În urma traumatismelor suferite, victima a fost transportată la spital, iar luni dimineaţa a fost operată.


„Copilul meu şi-a pierdut cunoştinţa. Câţiva copii l-au tras într-o parte, speriaţi, văzând că îi curgea sânge mult şi nu îl pot opri, iar băiatul fără cunoştinţă, au apelat salvarea, respectiv a venit salvarea şi l-au dus la spital. S-a depistat că partea facială a fost traumatizate oasele nazale”, a spus tatăl unei victime.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz.

„Verificăm toate detaliile, inclusiv sunt verificare secvenţele video ridicate din zonă. Până la moment avem doi suspecţi. Părinţii acestora riscă să fie sancţionaţi conform articolului 63 Cod Contravențional, pentru neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, educare şi instruire a copilului”, a declarat Svetlana Scripnic, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.


Părinţii agresorilor riscă o amendă de până la 900 de lei.

Un caz similar a avut loc duminică după amiază când un alt adolescent a fost bătut de câţiva tineri.

„În timp ce băiatul meu cu 3 prieteni ieşeau din magazin, alţi 4-5 băieţi, o gaşcă de tineri l-au luat la rost pe băiatul meu de ce face, de ce se uită aşa la ei şi au tăbărât cu pumnii în faţă până l-au dat jos şi l-au bătut”, a spus Alina Matei, locuitoare a Capitalei.


Minorul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Are o jumătate de faţă umflată, vânătă, dureri de cap îngrozitoare, dureri de picior”, a spus mama victimei.


Oamenii legii au iniţiat o anchetă şi în acest caz. În funcţie de gravitatea leziunilor suferite de adolescent, poliţia va stabili ce pedeapsă riscă făptaşii.

 

Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii