Rețele de socializare

Moldova

Un bărbat și-a bătut iubita, a chemat ambulanța, iar apoi și-a continuat cheful

O femeie de 28 de ani a fost spitalizată cu multiple traumatisme, după ce a fost agresată fizic de concubinul ei de 31 de ani.

Publicat

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii precedente într-un apartament din Tiraspol. Milițienii au fost sesizați de către medicii de pe ambulanță care au comunicat că o tânără a fost bătută puternic. După investigații s-a stabilit că în seara aceea, victima împreună cu concubinul, dar și cu mai mulți amici de ai săi consumau băuturi alcoolice. La un moment dat între iubiți s-a aprins un conflict.

Prin urmare, bărbatul a început să tragă în femeie cu pumnii, apoi cu picioarele, iar apoi cu toate obiectele care îi ajungeau în mâini. După ce individul s-a calmat, acesta a telefonat la ambulanță, după care s-a întors la petrecere.

Femeia a fost transportată la spital cu traumatism craniocerebral închis, comoție cerebrală, frânturi și vânătăi.


Pentru infracțiunea pe care a comis-o, suspectul riscă pedeapsă cu pușcărie.

mvdpmr.org


Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii