Rețele de socializare

Moldova

Un bărbat cu necesități speciale, prădat de tâlhari pe pragul propriei locuințe

Un bărbat de 54 de ani, cu necesități speciale, originar din orașul Bender a fost bătut și deposedat de bani în propria locuință.

Publicat

Totul a avut loc în dimineața zilei de 10 aprilie la ora 06.30. Milițienii au fost imediat sesizați de către victimă. Bărbatul a declarat că a fost trezit de bătaie în ușă. Imediat cum a deschis, doi indivizi s-au năpustit cu pumnii asupra lui și i-au cerut toți banii pe care îi are.

Prin urmare, suspecții au găsit doar câteva ruble transnistriene și cinci țigări. Cu bunurile furate, aceștia au plecat. În scurt timp, bănuiții au fost reținuți într-un apartament din același bloc. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârsta de 32 și respectiv 43 de ani.

La audieri s-a aflat că, suspecții au consumat băuturi alcoolice toată noaptea. Dimineața, când băutura s-a terminat, dar cheful încă nu, indivizii au decis să tâlhărească vecinul ce trăia cu un etaj mai jos.


Victima a fost preluată la spital cu frântura nasului, dar și cu alte leziuni în regiunea feței. Ambii suspecți au fost plasați în arest preventiv, iar pentru infracțiunea comisă, aceștia riscă șapte ani de privațiune de libertate.

mvdpmr.org

 


 

Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii