Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Beat criță și fără permis: Un șofer de BMW și-a boțit mașina într-un gard

A băut, apoi a încercat să-și testeze abilitățile de șofer. Un tânăr de 22 de ani și-a distrus BMW-ul după ce a dat cu el într-un gard.

Publicat

foto: t.me/Ungureanu112

Totul a avut loc în data de 22 martie, în jurul orelor 16.30, în localitatea Chiștelnița din raionul Telenești.

Din informația oferită de ofițerul de presă de la IP Telenești, Elena Băetrău, totul s-a întâmplat din cauza că automobilistul de 22 de ani nu s-a isprăvit cu conducerea și a derapat de pe traseu tamponându-se în gard.

Șoferul, însă nu s-a pierdut cu firea și a ascuns vehiculul într-o ogradă din localitate, însa a fost depistat la scurt timp de către polițiști.


Din imaginile, postate pe canalul de Telegram Ungureanu 112, se poate vedea că automobilul a fost grav avariat.

Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul nu deținea permis de conducere. mai mult, etilotestul la care a fost supus acesta a arătat o concentrație de alcool de 0.89mg/l.

Circumstanțele se investighează în continuare.


echipa.md

Moldova

/FOTO/ Tragedie nefastă în Cahul: Un bărbat a decedat, iar patru pasageri, printre care și un bebeluș de un an, internați la spital

Weekendul accidentelor macabre în Moldova. Un șofer de 69 de ani a murit, iar patru pasageri, printre care era și un infant au ajuns la spital.

Publicat

Cazul terifiant s-a întâmplat pe un traseu din apropierea satului Cotihana din raionul Cahul. Poliția a fost alertat de către un martor ocular, care a comunicat că un automobil plin cu pasageri a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac.

La fața locului imediat a intervenit poliția împreună cu medicii de pe ambulanță. În urma investigațiilor s-a afla că în mașină se afla șoferul de 69 de ani, trei persoane mature și un copilaș de un anișor, toți membri a unei familii.

Din nefericire, în urma accidentului conducătorul auto a decedat pe loc până la sosirea ajutorului. Alte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în continuare.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ O altă amatoare de viteză, filmată cum merge cu 172 km/h

O tânără s-a filmat cum merge cu 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi.

Publicat

Recenta ispravă a tinerii, ar fi făcut-o pe traseul spre Orheiul Vechi, rulând cu o viteză de 176 de km/h la volanul unui automobil de model Audi, scrie punctul.md

Prietenii acestora, n-au rămas cu mult în urmă, unde un tânăr aflat într-un automobil de model Toyota, a iești pe trapa de plafon afară, lâsunde-se filmat de una din fetele din primul  automobil.

Poliția urmează a fi sesizată asupra cazului, iar pentru șofatul iresponsabil, indivizii din imagini vor fi identificați și sancționați.


punctul.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Automobil, filmat cum arde ca o torță pe o stradă din Tiraspol

Încă un șofer a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost distrusă de foc.

Publicat

Totul s-a întțmplat în noaptea de 16 mai pe strada Fedico din orșaul Tiraspol. Pompierii au fost alertați precum că un automobil parcat într-o ogradă al unui bloc locativ este înghițit de flăcări.

La fața locului imediat a fost direcționată o autospecială. Focul a fost lichidat în scurt timp însă, mașina a fost complet distrusă.

Specialiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incendiul.


echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii