Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Trunchiul unei persoane, dar și membrele tăiate, depistate într-o fântână din Râbnița

Descoperire macabră, într-un sat din Râbnița. Trunchiul unei persoane, dar și membrele tăiate au fost găsite într-o fântână.

Publicat

Cazul terifiant s-a petrecut în data de 13 martie în localitatea Erjovo. Milițienii au fost alertați de către un lucrător care în acea zi efectua lucrări de curățare a fântânii. Acesta a declarat că a găsit fragmente de corp uman. La locul de față s-a deplasat o echipă de milițieni, medicul legist, dar și salvatorii. În urma investigațiilor au fost găsite și membrele, presupus turnate cu amestec de ciment. Capul nu a fost depistat.

Ulterior, fragmentele umane au fost transportate spre expertiză. Sexul persoanei decedate urmează a fi stabilit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea constatării tuturor circumstanțelor.

În acesta context, cetățenii care dețin careva informație care ar putea ajuta la identificarea cât victimei atât și a suspecților sunt rugați să apeleze la numerele de telefoane 112, 102 sau 0 (555) 4-35-20, 4-06-42, 4-10-31, 0 (777) 8-64-85.


Confidențialitatea este garantată.

mvdpmr.org


 

Advertisement

Moldova

/FOTO/ Un șofer a doborât cu mașina un gard, apoi un șopron. Bărbatul – internat în spital

Un șofer de 50 de ani a ajuns la spital după ce a doborât cu mașina sa mai întâi un gard, apoi, peretele unei construcții.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, în jurul orei 10.00, pe o stradă din localitatea Chițcani din stânga Nistrului. Presa din regiune scrie că șoferul, din motive deocamdată neclare, ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar mașina sa a derapat de pe traseu, a doborât un gard, a intrat într-o gospodărie și a distrus un șopron.

Imediat după impact, automobilistul, care, din fericire, se afla singur în mașină a fost dus la spital cu diferite traume. Acesta nu le-a putut explica milițienilor din regiune cauza din care nu s-a isprăvit cu ghidajul.

Alte circumstanțe se stabilesc.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ La 17 ani, curier de droguri. un minor, reținut de carabinieri

Un tânăr de 17 ani cu 12 pachete cu droguri identificat de carabinieri în sectorul Râșcani al capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc la data de 09.04.2021 pe strada A. Saharov. O patrulă de carabinieri a Direcției Regionale Centru aflată în zonă, a observat tânărul care a devenit agitat la apariția oamenilor legii.

Astfel, din discuțiile cu acesta, individul a recunoscut că deține la sine mai multe pachete cu droguri, pe care le-a și prezentat benevol.

La fața locului a fost solicitată Grupa Operativă a IP Râșcani care a ridicat pachetele, în interiorul cărora se afla o substanță vegetală mărunțită de culoare verde.


Tânărul a fost condus la IP Râșcani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ 67 de persoane, amendate pentru încălcarea regulilor împotriva răspândirii COVID-19

INSP zilnic desfășoară acțiuni de prevenire a încălcărilor rutiere. Însă mulți dintre ei uită că respectarea regulilor de circulație sunt vitale pentru siguranță lor.

Publicat

Astfel, pe parcursul nopții trecute, ofițerii de patrulare au activat întru depistarea încălcărilor rutiere, dar și a ordinii publice.
În total, pe teritoriul țării au fost depistate peste 210 încălcări, dintre care:
150 au încălcat regulile de circulație (depășirea limitei de viteză, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, defecțiuni tehnice în sistemul de frânare sau iluminare, dar și depistarea în starea de ebrietate la volanul unui autoturism).
Altele 67 de procese – verbale au fost întocmite pentru nerespectarea regulilor împotriva răspândirii virusului COVID -19.


Citește mai departe

topul săptămânii