Rețele de socializare

Moldova

Un grup criminal din Rusia, membrii căruia sunt suspectați de omorul unui moldovean, destructurat

Ucigașii unui moldovean ce locuia în Rusia de mai mult timp, reținuți.

Publicat

Activitatea unui grup criminal, implicat în 24 de infracțiuni de diferit gen pe teritoriul Rusiei, stopată. Complicii sunt bănuiți de omorul unui originar din Republica Moldova, pe care l-ar fi comisă încă în anul 2018 într-o localitate din regiunea Moscovei. Suspecții ar fi transportat cadavrul bărbatului într-o pădure, iar apoi l-au ars chiar în propria mașină.

Totodată, poliția locală a comunicat că în luna octombrie al anului precedent, a fost inițiat un dosar penal împotriva a doi lideri și șase membri ai grupului. Indivizii au comis o serie de fapte grave și deosebit de grave, inclusiv crimă și 11 jafuri. Gruparea a funcționat în perioada din 2017-2020 și era bine echipată, având la dispoziție arme de foc militare folosite în atacurile asupra civililor.

Autoritățile de anchetă au inițiat dosare penale pe baza infracțiunilor comise. Actualmente toți inculpații sunt în arest. Continuă măsurile de căutare operațională și acțiunile de investigație care vizează stabilirea tuturor faptelor activităților ilegale ale membrilor grupării.


mvdmedia.ru


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Un șofer a doborât cu mașina un gard, apoi un șopron. Bărbatul – internat în spital

Un șofer de 50 de ani a ajuns la spital după ce a doborât cu mașina sa mai întâi un gard, apoi, peretele unei construcții.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, în jurul orei 10.00, pe o stradă din localitatea Chițcani din stânga Nistrului. Presa din regiune scrie că șoferul, din motive deocamdată neclare, ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar mașina sa a derapat de pe traseu, a doborât un gard, a intrat într-o gospodărie și a distrus un șopron.

Imediat după impact, automobilistul, care, din fericire, se afla singur în mașină a fost dus la spital cu diferite traume. Acesta nu le-a putut explica milițienilor din regiune cauza din care nu s-a isprăvit cu ghidajul.

Alte circumstanțe se stabilesc.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ La 17 ani, curier de droguri. un minor, reținut de carabinieri

Un tânăr de 17 ani cu 12 pachete cu droguri identificat de carabinieri în sectorul Râșcani al capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc la data de 09.04.2021 pe strada A. Saharov. O patrulă de carabinieri a Direcției Regionale Centru aflată în zonă, a observat tânărul care a devenit agitat la apariția oamenilor legii.

Astfel, din discuțiile cu acesta, individul a recunoscut că deține la sine mai multe pachete cu droguri, pe care le-a și prezentat benevol.

La fața locului a fost solicitată Grupa Operativă a IP Râșcani care a ridicat pachetele, în interiorul cărora se afla o substanță vegetală mărunțită de culoare verde.


Tânărul a fost condus la IP Râșcani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ 67 de persoane, amendate pentru încălcarea regulilor împotriva răspândirii COVID-19

INSP zilnic desfășoară acțiuni de prevenire a încălcărilor rutiere. Însă mulți dintre ei uită că respectarea regulilor de circulație sunt vitale pentru siguranță lor.

Publicat

Astfel, pe parcursul nopții trecute, ofițerii de patrulare au activat întru depistarea încălcărilor rutiere, dar și a ordinii publice.
În total, pe teritoriul țării au fost depistate peste 210 încălcări, dintre care:
150 au încălcat regulile de circulație (depășirea limitei de viteză, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, defecțiuni tehnice în sistemul de frânare sau iluminare, dar și depistarea în starea de ebrietate la volanul unui autoturism).
Altele 67 de procese – verbale au fost întocmite pentru nerespectarea regulilor împotriva răspândirii virusului COVID -19.


Citește mai departe

topul săptămânii