Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/Momentul în care o maşină arde ca o torţă pe o stradă din Capitală

Aceasta a ars ca o torță pe o stradă din municipiul Chișinău.

Publicat

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în dimineața de 20 februarie în timp ce se deplasa pe șoseaua Hâncești, la ieșirea din Capitală.

Imagini de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare.În acestea se poate observa că flăcările au cuprins întreaga suprafața a vehiculului. La locul producerii incendiului a fost solicitată intervenția oamenilor  legii, dar și  a pompierilor.

Potrivit ofițerului de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, automobilul a ars în totalitate, iar cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilită de specialiști.


Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.


Moldova

/FOTO/ Peripețiile unui șofer BĂUT, la Bălți. Totul s-a finalizat la spital

A băut, a urca la volan și a doborât cu mașina un indicator rutier. Este isprava unui bălțean de 42 de ani, care acum este la spital. Iar dacă asta ar fi puțin, el s-a ales și cu un dosar penal.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 28 februarie, în jurul orei 18.30, pe traseul Bălți-Fălești. Din informațiile de la fața locului, oferite de ofițerul de presă de la IP Bălți, Jana Molceanov, se cunoaște că bărbatul ar fi pierdut controlul volanului a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un indicator rutier, pe care l-a doborât. Ulterior, mașina a ricoșat, inversându-se pe banda de contrasens.

La fața locului a venit și un echipaj medical, iar șoferul a fost transportat la spital cu mai multe trauma. Acesta a fost supus și etilotestului, iar rezultatele au arătat 0.92 mg/l de alcool în aerul expirat.

Conform legii, o așa alcoolemie se consideră stare avansată de ebrietate. Polițiștii continuă investigațiile, iar șoferul riscă să rămână fără permis de conducere, să muncească în folosul statului sau să plătească o amendă usturătoare.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Tânăr găsit spânzurat într-o casă, la Rîșcani. Este al patrulea caz de suicid din ultimele 24 de ore

Trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 31 de ani a fost găsit spânzurat în propria casă. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 11:05, în localitatea Aluniș, din raionul Rîșcani.

Publicat

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Rîșcani, a declarat pentru Deschide.MD că bărbatul s-a spânzurat într-o bucătărie de vară, iar cadavrul a fost găsit de către fratele său.

„Acesta locuia împreună cu mama şi fratele. Careva conflicte cu rudele, sau consăteni nu a avut. Dânsul nu a lăsat niciun bilet de adio”, a precizat Molceanov.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a murit tânărul, dar și ce a făcut-o să recurgă la acest gest disperat.


Amintim că acesta este cel de-al patrulea caz de suicid din ultimele 24 de ore, după ce ieri alte trei persoane s-au spânzurat la Hîncești, Criuleni, dar și în sectorul Ciocana din Chișinău.


Citește mai departe

Moldova

Reținut la o distanță de 10 metri de destinație. Un moldovean intenționa să ajungă ilegal în Polonia

Convins că nu este observat bărbatul s-a îndreptat la linia frontierei de stat a Ucrainei spre Polinia, ocolind punctele de control stabilite.

Publicat

Acesta mai avea de parcurs 10 metri până la linia de cordon. Doar că, principalul cuvânt cheie pentru acesta este „avea”. Cu 10 metri înainte de linia de codoni, bărbatul a fost reținut de detașamentul de grăniceri al departamentului „Shegini”. Grănicerii au întocmit un protocol pentru trecere ilegală sau tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei. Conaționalul nostru a fost plasat într-un centru de detenție temporară din statul vecin.

Aproape în același timp, un alt contravenient a fost reținut de grănicerii detașamentului Podolsk. Un cetățean ucrainean a trecut de-a lungul frontierei de stat către Moldova. Decizia polițiștilor de frontieră cu privire la răspunderea infractorului a fost identică cu cea a moldoveanului, acesta fiind de asemena reținut în centrul de detenție temporară.


Citește mai departe

topul săptămânii