Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Condițiile meteo continuă să facă ravagii: Trei persoane, traumate în urma unei coliziuni

Carosabilul înzepezit și lunecos a fost cțt pe ce să ia vieți. Un automobil a intrat într-un microbuz de rută plin cu pasaheri.

Publicat

Accidentul s-a întâmplat în dimineața zilei de 7 februaire, la ora 07.40 pe traseul Grigoriopol-Gârtop. Conform informației, impactul s-a produs după ce automobilul condus de un șofer de 43 de ani a pierdut controlul asupra volanului. Prin urmare, vehicului a derapat și a ieșit pe banda de contrasent pe care se deplasa microbuzul cu pasageri la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani.

Din nefericire, coliziunea nu a fost evitată. Astfel, trei persoane care se deplasau în calitate de pasageri în microbuz au avut de suferit diverse traumatisme.

Preliminar, ambii șoferi nu au consuma băuturi alcoolice.


t.me/mvdpmr.org


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii