Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ O mașină a luat foc din mers, la Bălți

Incendiu matinal, la Bălți. O mașină a luat foc din mers. Totul s-a întâmplat în prima jumătate a zilei de întâi februarie, pe strada Decebal din oraș.

Publicat

În imaginile de la fața locului poate fi observată mașina staționată la marginea străzii, dar și un echipaj de pompieri la fața locului. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IGSU, Liliana Pușcașu a declarat că echipajul de pompieri a reușit în aproximativ cinci minute să lichideze complet incendiul.

Din fericire, șoferul a reușit să iasă din vehicul înainte de izbucnirea flăcărilor, și prin urmare, nimeni nu a avut de suferit.

Deocamdată nu este clară cauza izbucnirii incendiului, cert este că focul a pornit de la secțiunea motorului. Pompierii urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și pagubele materiale suferite de șofer.

echipa.mdAdvertisement

Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii